TRI GODINE OD SMRTI POKOJNE MILEVE: Boris Trivan je iznenada UMRO, a prijatelji i danas pate za njim! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jedan od ljudi u čijem društvu niste mogli a da se ne smejete. Harizmatičan, duhovit, načitan i inteligentan, sve karakteriske Borisa Trivana koje nikog nisu ostavile ravnodušnim. Danas je tri godine od njegove smrti, a prijatelji su ga se na današnji dan setili i poručili emotivne poruke.

Republika

Foto: instagram.com

Preminuo Boris Trivan

 

Na današnji dan, pre tačno tri godine preminuo je iznenada Boris Trivan. Boris je u svojoj 40. godini iznenada izgubio bitku za život i to na NOIZZ konferenciji, gde je bio jedan od glavnih govornika. Borisa svi pamtimo kao vedrog, zabavnog, šarmantnog i pre svega druželjubivog momka, koji je svojom harizmom plenio gde god da se pojavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRIVAN (@boristrivan)

 

Boris je preko noći postao viralno poznat zbog njegovog pseudonima ,,Pokojna Mileva", koja je kasnije postao njegov alter ego. Boris je kroz ovaj projekat zabavljao i useljavao ljude, a svi su sa nestrpljenjem uvek čekali da se pojavi novi status, fotografija ili neki novi video na kom će Trivan iza ,,Pokojne Mileve" oplesti po nekoj pevačici, koje su mu bile omiljene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRIVAN (@boristrivan)

 

Biografija Borisa Trivana!

Novinar Boris Trivan rođen je u Zrenjaninu 1979. godine. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, a svojim humorom i jedinstvenim stilom za šalu, u kratkom vremenskom razdoblju je postao i te kako uticajan. Bio je poznat kao veliki kolumnista, koji je napisao na stotine tekstova o estradi, problemima u društvu, ali uvek na ironičan, sarkastičan i zabavan način. 

Mnoge poznate ličnosti su strahovale da se ne nađu kod Borisa sa spisku, ali nikada nikome nije naneo zlo, šta više, uvek se trudio da izgradi karijere mnogih pevačica i pevača, što mu je i polazilo za rukom. 

Prijatelji se pristili Borisa Trivana!

Velike prijateljica Borisa Trivana bila je voditeljka Tatjana Vojtehovski, koja je na Instagram profilu objavila fotografiju sa njim i prisetila se svih momenata sa njim. Njih dvoje se nisu odvajali, bili su izuzetno povezani, a Tatjana nikada nije izgubila Borisa iz sećanja. 

 

 

Sonja Lazetić, takođe velika prijateljica Borisa Trivana se na današnji dan prisetila druženja i lepih uspomena sa ovim nestvarim momkom. 

- Tri godine dobri moj. Volim te - napisala je Sonja.

Republika

Foto: instagram.com

Boris Trivan i Sonja Lazetić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading