POSLE VIŠE ODLAGANJA! Danas staje na LUDI KAMEN starleta Tijana Đurić, a evo ko je misteriozni IZABRANIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više odlaganja, starleta i bivša voditeljka Tamara Đurić danas konačno staje na ludi kamen, gde će se zavetovati na večnu ljubav biznismenu Nikoli Kačareviću.

Republika

Foto: instagram.com

Tamara Đurić danas staje na ludi kamen

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Tamara Đurić će se danas zavetovati na večnu ljubav biznismenu Nikoli Kačareviću. Iako je starleta više puta odlagala ovaj bitan dan, ipak se odlučila da se venčanje konačno organizuje u Hramu Svetog Save.

Foto: printscreen

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

Pored venčanja, održaće se i cereminija krštenja njihove naslednice, a nakon toga će uslediti proslava u jednom prestoničkom, elitnom restoranu, kako prenosi Pink.

Foto: printscreen

Tamara Đurić se sprema za venčanje

Naime, starleta je juče objavila na svom Instagram storiju fotografiju kojom je obavestila da je još danas devojka što je mnoge navelo da posumnjaju da se starleta udaje, a sa ovom današnjom objavom, gde možemo primetiti da pripreme za ovaj veliki dan uveliko traju, definitivno je podgrejala glasine o udaji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading