ŽIVOTNA ISPOVEST MILIJA MNOGE ŠOKIRALA: Kompozitor prešao TRNOVIT put, od 10 evra u novčaniku do miliona!

Autor:

Zabava

23.10.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili ne krije da je put do zvezda bio težak i trnovit, a sada je otkrio i kako je od deteta bez igde ičega, došao do jednog od najpoznatijih kompozitora.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Ispovest Aleksandra Milića Milija

Kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio je o putu ka svom uspehi i priznao da je taj put bio težak i trnovit, nimalo lak kako mnogi misle, prenosi Alo.

Odrastao je u skladnoj i srećnoj porodici u Hrvatskoj, ali je bezbrižno detinjstvo prekinuo rat zbog kog je sa porodicom došao u Beograd bez ičega.

- Došao sam u Beograd bez ičega, u majici i farmerkama. Ali i tada sam razmišljao da će se i to završiti i da ću prekinuti tok takvog života, da spavam kod sestre Ninice iza neke peći. Čudan i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao. Imam neku svoju životnu filozofiju da svi problemi u životu postoje da bi se rešavali - započeo je Mili svoju ispovest i dodao da je ubrzo otišao u Prag gde je studirao, a snalazio se kako je umeo da bi preživeo, te kratko dodao čime se bavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

- Svašta nešto, dobro i loše. Hajde da kažemo da nisam konobarisao i da tu stanemo.

Ne krije da ga je muzika oduvek privlačila i da se uvek video u tom svetu, a onda je prepričao jednu od situacija s početka:

- Imao sam samo 10 evra u novčaniku i mogao sam da kupim da jedem ili da poručim konjak u jednom od najluksuznijih restorana. Ovo drugo sam učinio jer sam želeo da se osetim važnim. Sat i po sam sam sa sobom razmišljao i uživao u tom skupom okruženju. Onda sam otišao na voz i došao sam u Beograd 'mrtav gladan'. Nisam jeo, a nisam ni imao para. Ta neka želja da sebe negde stavljate i vizualizirate neke situacije, to me je guralo - priča Mili kroz smeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Po povratku iz Praga je imao sreću da upozna Marinu Tucaković koga je prepoznavši njegov talenat odlučila da ga upozna sa brojnim zvezdama i pomogne mu da sa njima otpočne saradnju, kao što su Jasna Milenković Jami, Dragana Mirković, Vesna Zmijanac i Željko Samardžić, a onda je došlo do prve saradnje sa Svetlanom Cecom Ražnatović sa kojom je posle tog jednog albuma sarađivao punih 20 godina.

- Ja sam se odlučio za taj jedan projekat i dogovorio se sa Cecom i krenuo je naš put od 20 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading