MUŽ JE SNIMAO DOK SAM BILA SA DRUGIM! Šok PRIZNANJE bivše takmičarke Zvezda granda, nakon njene ISPOSVESTI zavladao MUK!

Autor: Republika

Zabava

21.10.2021

17:24

Slađa je otkrila da je njen suprug jednom prilikom snimao spot u kom je ona bila sa drugim muškarcem, i izazvala šok kod javnosti, ali na svu sreću radilo se o poslovnoj saradnji.

printscreen

Slađana progovorila o odnosu sa suprugom

Da ljubavni odnosi umeju da budu bizarni svedoči i slučaj Slađane Zubčević koja je javno progovorila da je imala odnos sa drugim muškarcem, iako je udata, ali to nije bilo sve.

Naime, njen suprug je sve to snimao, ali na svu sreću reč je bila o poslovnoj saradnji, s obzirom da je poznata učesnica takmičenja "Zvezde Granda" uplovila u odnose sa drugim, samo za snimanje spota, a koga će drugog da zove, već supruga, koji se profesionalno bavi tom vrstom posla.

- Vidi mene žena ipo, krupna i razmišljam aj ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smešno pored mene. Prvo sam želela da nađemo modele, da njih snimamo ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva - ispričala je Slađana kroz smeh. Iako je profesionalac u svom poslu, priznaje da joj je bilo izuzetno neprijatno.

 

 

- Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja - priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem, te otkrila da je snimao spotove mnogim velikim zvezdama.

Kad si mogao da snimaš razne gole žene i ja sam to podnela možes sad i mene s drugim rekla sam mu - rekla je Slađana u emisiji "Grand Magazin".

 

Komentari (0)

Loading