OTAC JE TUKAO MAJKU, BILA JE SVA PLAVA! Marija Šerifović progovorila o traumama iz detinjstva, pa otkrila da li ima DEVOJKU!

Autor:

Zabava

20.10.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pop pevačica Marija Šerifović otkrila je kakvo je detinjstvo imala, ali i koliki joj je bio prvi honorar i kakav joj je ljubavni život.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marija Šerifović o ocu

Popularna pop pevačica Marija Šerifovć oduvek je bila drugačija još od deteta se razlikovala od dece iz škole, a kako kaže detinjstvo joj nije bilo kao iz bajke.

Naime, Marija nikada nije krila da se seća svih problema oca Rajka i majke Verice, te da je neretko bila i svedok njihovih svađa, a kasnije i tuča, kao i da se dobro seća modre majke od očevih udaraca koje je dobijala svaki put kada bi pijan došao kući, prenosi Hit Informer.

 

 

Kako kaže otac i majka su joj najviše nedostajali kada je bila baš mala jer ih nije viđala po nekoliko meseci jer su oboje kao muzičari išli iz mesta u mesto i retko su se krući vraćali, a sad kao i neko ko je sam u muzičkim vodama, tvrdi da posao muzičara težak upravo zbog toga što ne mogu da budu u pravo vreme na pravom mestu. Pored toga što ih nije viđala, Marija kaže da su joj najteže padale njihove svađe:

- Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku... - priseća se Marija i otkriva da je otac Rajko tukao Vericu, a u devetom mesecu trudnoće ju je ostavio otišao sa drugom ženom sa kojom ima sina Danijela Pavlovića, ali kako kaže sve mu je oprostila, a sa bratom je u odličnim odnosima.

 

 

- Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate.

 

 

- Zbližili smo se još u osnovnoj jer smo išli u istu školu u Kragujevcu. Naš odnos je baš onakav kakav treba da bude između brata i sestre. Najvažnije mi je da znam da smo uvek tu jedno za drugo u svakoj situaciji. Vidi se i po talentu da smo u srodstvu. On je veoma darovit u svemu tome što radi, kao pijanista pre svega, vokalni solista, a potom i kao predavač u školi pevanja  - kaže Šerifovićeva za odnos sa bratom.

Kako je sada u žiriju ''Zvezda Granda'' Marija je otkrila da je za njene početke zaslužna majka Verica koja joj je za 18.rođendan poklonila album, ali i da nikada nije pevala po kafanama kao što to sada rade mladi pevači.

 

 

- Radila sam i razmišljala onako kako sada savetujem decu iz "Zvezda Granda" kojima sam mentor. Znam da neki klinci moraju da rade jer treba da se plaćaju pelene, računi... Iskreno, važnije mi je bilo da budem priznata od struke nego od publike. Prvi honorar mi je bio 2.000-3.000 evra. Od tih para nisam ništa kupila, već sam lepo živela, izlazila... Volim da izađem u kafanu, ali ne sa javnim ličnostima.

Svoj ljubavni život vešto krije, ali sada je otkrila da je sama i posvećena poslu:


- Dugo sam sama, nemam devojku, okupirana sam poslom - zaključila je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivo

20.10.2021 22:50

Za Mariju je najbolje da udjem u zadrugu i spetlja se sa matorom.Tobi bilo vrh vrhova.

Podržavam

21.10.2021 10:44

Sjajna osoba, duhovita, pronicljiva, ekscentrična i nadasve nadarena za ono što radi, sasvim slobodno biće, ali ne i razulareno. Šta se koga tiče njeno seksualno opredeljenje s obzirom na sve njene kvalitete.