PEVAČICE ZARATILE! Stoja nazvala Radu MATORKOM pa poručila: NE TREBA MI ZA STO ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

12.10.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Stoja Novaković i Rada Manojlović našle su se u žiži javnosti nakon što je Stoja otvoreno pitala Radinog dečka Harisa zašto ne nađe mlađu devojlu, zbog čega se Manojlovićeva naljutila.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/printscreen/tvprva

Stoja Novaković i Rada Manojlović u svađi

Pevačice Stojanka Stoja Novaković i njena mlađa koleginica Rada Manojlović vodile su medijski rat nakon što je svojevremeno Stoja Harisu Berkoviću rekla da je Rada za njega matorka, te da mu je potrebna mlađa devojka. Stoja je navodno na aerodromu srela Berkovića i pitala ga "Šta će ti ona matora?", zbog čega koleginice do skoro nisu imale nikakav kontakt. Manojlovićeva je nedavno izjavila da sa Stojom nema problema, kao i da je sama kriva što ju je u javnosti pominjala i u medijima se žalila na nju, njena starija koleginica ipak izgleda nema nameru da se miri.

Naime, Stoji je navnodno neko predložio da se čuje sa Radom i da sednu i o svemu otvoreno popričaju, naročito jer je Rada već izjavila da nije ljuta i da nema problema, folklerku ipak ne zanimaju nikakva mirenja, prenosi Pink.rs.

- Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča. Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće - rekao je izvor.

Kada je pre nekoliko meseci rekla da nema problem sa Stojom i da nije ljuta na nju, Rada je dodala i da je bila mlada i neiskusna kada je javno istupila protiv nje.

- Ja se osećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam - rekla je pevačica..

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading