VIDI ONU PRASICU! Krstinja Todorović DOŽIVELA pravi pakao, a sada izgleda POTPUNO DRUGAČIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstinja Todorović otvorila dušu o njenoj borbi sa kilogramima, pa priznala da je trpela osudu od mnogobrojnih ljudi.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Krstinja Todorović tokom učešca u Zvezdama Granda

Takmičarka iz Crne Gore Krstinja Todorović, kojoj je mentor Marija Šerifović je javnost imala prilike da vidi kada je imala čak 160 kilograma, ali pored svega toga ona nije odustajala od želje da postane zvezda, te je učinila ono što malo kone uspe za rukom. 

Za razliku od njenih brojnih koleginica sa estradnog neba,koje u prvi plan stavljaju svoj izgled, ona se probila isključivo zahvaljujući svom glasu. Opet, komentari žirija i samo njeno učešće u poznatom muzičkom programu "Zvezde Granda" su je naterali da promeni svoju odluku kada je u pitanju fizički izgled, te ga je popularna pevačica dovela do neprepoznatljivosti, ali nisu samo komentari žirija bili brutalni, već je trpela osudu i od mnogobrojnih drugih.

- Marija mi je rekla da ukoliko ne smršam, lako će me izbaciti i pevačica koja i za 70 odsto lošije peva, ali pristojnije izgleda. I od tada kreće da se dešava sve što se desilo - rekla je mlada pevačica za Srbiju Danas, a potom se nadovezala na komentare koje je dobijala od drugih ljudi:

- Mislila sam samo šta ću kad dođem u Crnu Goru, jer sam i ranije slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. Govorili su ljudi: "Vidi onu prasicu". I onda sam se odlučila da ne izlazim iz kuće - tvrdi pevačica za gore pomenuti portal.

 

Krstinja je takođe opisala i susret sa čovekom koji joj je ukazao da može operacijom da poboljša zdravlje i fizički izgled:

- Mnogi ljudi su mi prilazili i govorili kako su smršali. Sve sam probala, razne dijete, režime ishrane. A pristup tog čoveka je bio drugačiji i rekao mi je - idi i spasi se. Tako je i bilo - izjavila je pevačica koja se kasnije podvrgla operaciji želuca, o čemu je nekoliko puta pričala za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading