DOKTORI OTKRILI ĐEKSONU ZDRAVSTVENI PROBLEM: Odmah mu zabranili da radi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson požalio se pratiocima na Instagram profilu da više ne sme da trenira, jer su mu doktori ustanovili zdravstveni problem.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Nemanja Đerić Đekson mora na operaciju

 

Nemanja Đerić poznatiji kao Đekson poslednjih godina postao je pravi zavodnik, a većinu vremena provodi u teretani, gde je uspeo da se napravi od žgoljavog momka na pravu ljudsku zver. 

Đekson se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", gde je imao nekoliko afera i ljubavnih romansi sa mnogim zadrugarkama, među kojima su Mina Vrbaški i Anđela Veštica. Međutim, nakon što je izašao iz rijalitija, Đekson se ,,opametio" i prepustio se muzici, ali je odlučio i da svoj izgled dovede do apsolutnog savršenstva, što mu je i pošlo za rukom. 

 

 

Redovno kači na Instagram fotografije na kojima je obnažen ili znojav nakon napornog treninga u teretani, a komplimenti pristižu sa svih strana, zbog čega mu posebno skače ego. 

Međutim, izgleda da će neko vreme morati da bude bez treninga, jer su doktori otkrili njegov zdravstveni problem. Naime, na Instagramu Nemanja je postavio fotografiju iz teretane, a potom napisao i objasnio pratiocima da su doktori otkrili da ima kilu, zbog čega mu je zabrenjano treniranje u daljem periodu, dok se ne pronađe rešenje za problem. 

Doktor mi je rekao da imam kilu. U poslednjih par godina teretana mi je bila možda čak i jedini način da prebrodim neke teške periode u životu. Sada mi je rečeno da ne smem da vežbam i dižem teško. Nadam se da ću naći rešenje i nastaviti svoj put do cilja, ali za sada nemam nikakvo konkretno alternativno rešenje i ne znam šta ću da radim - napisao je Đekson

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading