NEJMAR ODLEPIO ZA SORAJOM, ZAKAZANO TAJNO VIĐANJE U BARSELONI? Starleta otkrila sve o planovima! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija starleta Soraja Vučelić na meti je svetski poznatog fudbalera Nejmara, a sada je isplivao detalj zbog kog su svi pomislili da se njih dvoje tajno viđaju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Soraja Vučelić se tajno viđa sa Nejmarom

 

Fudbaler Nejmar do nedavno je punio tabloide i strane portale, jer se spekulisalo da se udvarao italijanskoj influenserki Kijaru Nasti. Međutim, kako domaći mediji saznaju, nije u pitanju italijanska influenserka, već naša jedna od napoznatijih starleti, Soraja Sara Vučelić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Nejrma smuvao Soraju Vučelić!

Kao bomba odjeknula je vest da je svetski poznati fudbaler uspeo da smuva Soraju Večulić. Tada je kao grom iz vedra neba viralna postala fotografija fudbalera Najmara i Soraje Vučelić, zbog čega su se portali i društvene mreže usijali. Jedna od najpoznatijih starleta Soraja se do sada nikada nije oglasila povodom druženja sa fudbalerom, ali je u emisiji prvi put priznala da nije u pitanju fotošop i da se ona ne hvali druženjem sa slavnim ličnostima. 

Republika

Foto: instagram.com

Nejmar smuvao Soraju Vučelić

 

- Ja se nisam po tom pitanju odazivala, nisam komentarisala to, najbolje je da ja to ne komentarišem, nisam se bavila demantima, ni objavama. Kada neko drugi objavi to nešto, neka drugi to komentarišu! Nisu u pitanju fotomontaže! - rekla je Soraja u emisiji ,,Amidži šou". 

 

U emisiji ,,Ekskluzivno" isplivali su detalji o budućem susretu Soraje i ovog eminentnog fudbalera. 

- Kod mene uvek ima planova, ali ja sam neko ko prvo voli da ih realizuje, pa da tek priča o tome. Ova situacija je uticala na ceo svet, na nekog pozitivno, na nekog negativno, ali nažalost i dalje se ljudi bore protiv opasnog virusa. Nadam se da ću vas uskoro obradovati nekim lepim vestima vezano za moje planove - ostala je tada misteriozna Soraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading