OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ! Šokiran kardinalnom greškom HRVATSKIH medija: IMA PODLOGE ZA OZBILJNU TUŽBU!

Autor: Melina Gvero

Zabava

05.10.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kardinalne greške hrvatskim medija kada su Marka Miljkovića, rijaliti učesnika i supruga Lune Đogani pomešali sa desnom rukom Velje Nevolje, oglasio se i Marko i oštro osudio postupak komšijskih medija.

Republika

Foto: Starsport, E-Stock, ST/N. Pančić

Marko Miljković se oglasio nakon povezivanja hrvatskih medija sa Veljom Nevoljom

Nakon što su hrvatski mediji nego povezali Lunu Đogani sa ubicom Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja i naširoko izveštavali o nedavnoj rođendanskoj proslavi Luninog supruga i rijaliti zvezde Marka Miljkovića, ali tako što su ga pomešali sa likom i "delom" zloglasnog koljača Marka Miljkovića, desne ruke Velje Nevolje, ne proverivši o kome se radi, te ga nazvali ''Opasni Marko'' oglasio se i Lunin suprug Marko Miljković zgrožen kardinalnom greškom hrvatskih medija.

 

 

-  Malo je reći da sam zgranut, ja to nisam ni video, ali ljudi koji me prate su mi poslali na mreže. Pazite ovo se nije desilo laicima, već novinar zemlje koja je članica Evropske unije. Da li je moguće da ovako nešto stave, a da pri tom ne pročačkaju malo o kome se radi. Stavili su fotografije moje supruge, kao da je udata za najvećeg kriminalca. Prvo to, drugo punim imenom i prezimenom me staviti u kontekst koji nema veze s mozgom. Nisam još, ali ću ozbiljno da se posavetujem sa advokatom, ovako nešto itekako ima podlogu za ozbiljnu tužbu - rekao je šokirani Miljković.

Republika

Foto: printscreen

Deo teksta u hrvatskim medijima o proslavi rođendana Marka Miljkovića

Podsetimo, hrvatske medije prenosili su rođendan rijaliti učesnika Marka Miljkovića, pomešavši ga sa Markom Miljkovićem desne ruke Velje Nevolje, te ga nazvali ''Opasni Marko'' iako taj nadimak ne nose ni jedan ni drugi.

- Marko Miljković Mare juče je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri to nisu propustili da zabeleže. "Opasni Marko", kako ga zovu srpski mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017., no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo da likvidira Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.10.2021 12:27

Nisu mnogo pogrešili. Setite se samo kako je psovao i vredjao Telegraf i njegove novinare.

Odgovori 30 16