ALEN HADROVIĆ IZNEO DETALJE ODNOSA BIVŠIH ZADRUGARA: Otkrio sve o pomirenju Kenan i Rialde, pa priznao kod svog veliko prijatelja NIJE ZVAO na svadbu!

Autor:

Zadruga

05.10.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari, a sada i bračni par Maja i Alen Hadrović bili su gosti jedne emisije gde su govorili o odnosu prijatelja i nekadašnjih partnera Kenana Tahirovića i Rialde karahasanović, te otkrili i da li su se pomirili.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Alen i Maja Hadrović otkril da li su se pomirli Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović

U emisiji "Pitam za druga" gosti Stefana Kandića Kendija i Jelene Pešić bili su bivši zadrugari, Alen i Maja Hadrović, koji su između ostalog govorili i o trenutnom odnosu Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Alen Hadrović nije želeo da govori o odnosu Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović

Naime, kako su svoju vezu i započeli u četvrtoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', Kenan i Rialda su po izlasku počeli da žive zajedno, ali romansa nije bila dugog daha, te su ubrzo i raskinuli, a kako su Kenan i Alen veliki prijatelji voditelji su pokušali da saznaju kakav je trenutni odnos bivšeg para, ali je Hadrović uspeo da ostane suzdržan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

- Naravno da znam, ali smo previše bliski prijatelji da bi mogao nešto da otkrijem. Rialda peva kod mene sutra, toliko znam. Ne znam da li su se pomirili. Video sam danas da je Kenan njoj nešto lajkovao, ali nisam ništa pitao. Bila je gužva tako da nismo ni stigli da pričamo. Sa Anđelom sa Šebezom, Matorom i Anđelom sam ostao dobar, realno ja sam dobar sa većinom, ali eto njih da izdvojim. Uglavnom se čujemo, verovatno sam nekoga zaboravio. Ja sam čak zaboravio na svadbu prijatelja da zovem, totalni haos. Svog prijatelja Borisa Stamenkovića nisam zvao, napisao sam roman da mu se izvinim - rekao je Alen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading