OD SEBE PRAVE ŽRTVE, A POKUŠALE SU DA UNIŠTE PORODICE SVOJIH LJUBAVNIKA: Zorica Marković otkrila kako se nosila sa prevarom supruga!

Autor: Anđelija Grujić

Zabava

05.10.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavne afere menjaju živote ljudi iz korena, a posebno mogu da povrede učesnike. Ove žene pokušale su da unište porodice svojih ljubavnika, a zbog njihovog ponašanja mnogi su patili.

Republika

Foto: instagram.com/cuca_official, ST/D. Kadić, N. Pančić

Ivona Negovanović Cuca, Zorica Marković i Mirjana Antonović

Život pod lupom medija nije lak, a to posebno otežavaju bolne životne okolnosti poput prevare. Mnogi pevači i pevačice bili su deo velikih afera koje su mesecima tresle domaću javnost. Ekipa portala "Republika.rs" porazgovarala je sa nekima od njih i saznala je kako se osećali tada, ali i koje su bile posledice tih događaja.

Zorica Marković pristala je da porazgovara sa nama o trenutku kada je saznala da je muž vara:

- Tada sam se osećala užasno. To je kao da osećate bes i tugu u isto vreme. Moj suprug je živeo jedan boemski život, i sada ga živi, a ja sam se trudila da to maksimalno razumem. Ipak on je to uradio, nikad nisam razumela zašto, jednostavno nije bilo potrebe za tim, živa smo bića od krvi i mesa i grešimo, ali je njegovo ponašanje mene svakako povredilo. Naš sin tada je bio mali, imao je svega dve, tri godine i roditelji su nam oboma bili bolesni, taj nemili događaj svakako je došao u lošem trenutku- rekla je Zorica za naš portal, "Republika.rs", pa se osvrnula na sukob sa ljubavnicom svog muža:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković posvetila se sinu

- Nismo se potukle ili tako nešto, jednostavno sam je gurnula u prolazu, ali je ona bila pijana i sama se saplela i upala u reku. Bila sam prilično blaga, ona je zaslužila i mnogo gore jer je pomenula našeg sina. 

Zorica nam je napomenula i posledice koje su usledile nakon prevare:

- Sama sam odgajala svog sina. Radila sam to uvek srećno, ali mi je žao što sam samohrana majka. Mnogo sam se odricala da bi moj Ilija bio to što jeste, dobar čovek. Završio je studije i pokrenuo svoj posao. Govorili su tada da sam propala pevačica, ali ja sam morala da se posvetim svom detetu, on je meni najbitniji, sa zadovoljstvom sam brinula o njemu. Svakako da mi je bilo lakše što sam ga imala u svom životu. Svakoj majci je njeno dete najbitnije, očevima njihova deca nisu toliko bitna, čast izuzecima, ali radom u kafani nagledala sam se svačega i sigurna sam da muškarcima porodica nije na prvom mestu. 

Da prevara može imati posledice i na ljubavnike dokazuje i afera Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, koji su svoju vezu započeli  tokom njegove, Brenine i Popovićeve turneje u Americi, kada su se pojavile i prve varnice. Njihova ljubav trajala je godinama, uprkos činjenici da je Miroslav tada bio u braku sa Gordanom. Miroslav je, ipak, na kraju odlučio da prekine vezu, ali i svaki kontakt sa svojom ljubavnicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena i Marjana Antonović otišle na odmor

Pevačica Lepa Brena spakovala je kofere i nakon suđenja sa kolegom Miroslavom Ilićem, otputovala sa njegovom bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović na odmor. 

Podsetimo, Fahreta poznatija kao Lepa Brena pokazala je svojim stavom bahato i bezobrazno ponašanje, a svi su se šokirali kada su je videli da je došla da podrži Mirjanu, koja već godinama unazad pokušava da uništi život Miroslava Ilića.

Antonovićeva je nakon prekida te veze nastavila da proganja Miroslava, pokušavajući da mu uništi život i brak pričom o tome da je Devin njegov sin. Mirjana i Miroslav sreli su se tokom prošle nedelje u Palati pravde, povodom suđenja, koje traje već godinama, na kome je Mirjana pokušala da sprovede svoj plan u delo i da svom sinu obezbedi poznatog oca.Sud i dalje nije doneo konačnu odluku, te će se suđenje nastaviti i u narednom periodu jer se glavni svedoci, osim Lepe Brene, Saša Popović i Boba Živojinović nisu pojavili. 

Sličnu priču prošao je i kralj narodne muzike Šaban Šaulić koji je, dok je bio u braku sa suprugom Gordanom Šaulić, ušao u navodnu aferu sa pevačicom Ivonom Negovanović Cucom. Kada je Šaban tragično preminuo 17. februara 2019. godine Cuca je otkrila da se oseća jako loše:

Republika

Foto: printscreen

Ivona Negovanović Cuca istetovirala ime Šabana Šaulića

Ivona Negovanović Cuca je istetovirala Šabanovo ime

Na prstu Cucine desne ruke osvanula je pre nekoliko godine tetovaža na kojoj piše ime Šaban, a mnoge je tada zanimalo šta joj je to značilo. 

- Radi se o kralju narodne muzike Šabanu Šauliću kog ne želim da komentarišem. Želim samo da mu se zahvalim što mi je pomogao, a ostale naslove ne želim da komentarišem... Šaban znači i šala, to mi znamo... - objasnila je Cuca tada u jednoj emisiji.

- Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svetlo u meni je tamno. Vazduha imam, ali se gušim. On ne bi voleo da ja plačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne uradim.

Ipak i iz njihove afere, kako tvrdi Cuca, rodio se dečak koji je svojoj majci olakšao ovaj težak period.

- Posle njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je uteha. Mene ne može ništa da uteši. Jednostavno utehu, dajte mi neku utehu. Jedina uteha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo - rekla je Ivona tada za Svet.

Republika

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca

Ivona Negovanović Cuca tvrdi da je rodila Šabanovog sina

Ipak čini se da Šabanova porodica Cucu nikada nije podržavala:

- Od njegove porodice nisam ni očekivala da me pozove na sahranu, ali mislim da bi to bilo ljudski jer, da se ne igramo žmurke, ja postojim u njihovom životu već 15 godina. Pored Šabana sam uvek imala sve, a nijednog trenutka ništa nisam tražila.

Postavlja se pitanje šta je Cuca očekivala kada je uletela u vezu sa oženjenim muškarcem. Pokušala je da rasturi brak poznatog pevača, tvrdeći da nema ničeg lošeg biti u vezi sa oženjeni muškarcem. Da li je zaista očekivala da je Šabanova porodica prihvati? Posebno s obzirom da je čak i Šaban to nazivao zezanjem?

Naime, Šaban je za "Alo!" pre nekoliko godina opisao u kakvom je odnosu sa Cucom:

 

 

- Ja sam toj devojci napisao četiri pesme. Taj poljubac je nastao u to vreme. Vrlo dobro znam šta znači ljubiti se sa ženom. To mora da bude strastven poljubac. Ovo su bili poljupci u obraz ili neki „pokušaji“ poljupca. Mi se tako slikamo, zezamo, te me te fotografije uopšte ne uzbuđuju.

Zbog afera njihovih muževa Zorica Marković, Gordana Šaulić i Gordana Ilić prošle su pravi pakao, a Mirjana Antonović i Cuca pokušale su da svoju nemoral predstave kao nešto najnormalnije, i kao da su one, zapravo, žrtve, ali žrtve ne rasturaju tuđe brakove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading