SEVERINA I ASPIRINAC NERAZDVOJNI: Hrvatska pevačica sve bliža sa srpskim producentom!

Autor:

Zabava

04.10.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićeva se s Filipom Miletićem pojavila na promociji knjige u Zagrebu, komšije tvrde da je završio kod nje u stanu, njen PR šokiran

Republika

Foto: Promo foto

Severina se ne razdvaja od Filipa

Hrvatska pevačica Severina Vučković (49) nakon razvoda od Igora Kojića (34) ne razdvaja se sa srpskim producentom Filipom Miletićem (40), koji je i protekli vikend proveo s njom u Zagrebu. Pevačica je počela svuda sa sobom da vodi Filipa, inače saradnika koji joj je napravio nekoliko hitova u karijeri. Tako se sa Miletićem pojavila i u KBC Dubrava, na promociji knjige "Likovni zapisi u doba korone" Dimitrija Popovića (70), kome je bila zvezda izložbe "Salome" iz 2010, koja je izazvala kontroverze.

Kad su napustili društvo, Severina i Filip pogasili telefone i više se nisu oglašavali

Prema našim saznanjima, Aspirinac je navodno i prespavao kod Severine u stanu, međutim, iz njene PR službe su nam takve navode negirali. Iako su komšije tvrdile da je pevačica viđena da ulazi u zgradu sa mlađim muškarcem, Davor Grgin za naš list tvrdi da Miletić nije prenoćio kod nje. Uprkos tome što i hrvatski i sprski mediji već izvesno vreme spekulišu da je Severinino i Filipovo druženje preraslo u nešto više, njen portparol je na naše pitanje da li su zajedno reagovao šokirano.

Filip: Severina i ja smo kliknuli, imamo isti pogled na svet

- Kako vas nije sramota da pitate gde je ko spavao, ali kad već pitate - gospodin Miletić nije prespavao kod Severine - napisao je Grgin.

Inače, Vučkovićeva se ovog leta nije odvajala od navodnog prijatelja, s kojim je uživala i na moru, a koliko joj znači, pokazala je kada mu je na veoma emotivan način čestitala 40. rođendan.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

 

Posle razvoda Mali Keba otrčao u kafanu, Sevka na jahtu

Sin folk pevača Dragana Kojića Kebe Igor Kojić napokon se oslobodio tereta koji je kao kamen nosio oko vrata tokom poslednjih godinu dana braka sa Severinom. Njih dvoje su nedavno potvrdili da su se razveli zvanično, a nakon toga Mali Keba otišao je u kafanu da bi nazdravio sa prijateljima oslobađanje od pevačice. Severina je pak uzvratila istom merom, pa se vratila dobrim starim korenima, ukrcala se na jednu privatnu jahtu, gde je uživala sa zgodnim sportistima i mladićima.

S druge strane, on je za medije izjavljivao da su njih dvoje kliknuli na prvu.

- Najbolje radim sa Severinom. Imamo isti pogled na svet. Ona veruje u ono što radimo i želi da se menja, što je vrlo važno za pevača - rekao je Miletić nedavno za srpske medije.

Na sve to, njegov boravak u Zagrebu ovog vikenda podgrejao je glasine, pogotovo jer su oboje posle izložbe pogasili telefone i više se nisu oglašavali. Pevačica nije kačila više nijedan stori da se ne bi videlo da li je i dalje sa Aspirincem, kao i gde su se uputili dalje.

- Otkako je Malom Kebi konačno dala slobodu, kada su nedavno i zvanično potvrdili priče o razvodu, s kojim su se mrcvarili više od godinu dana, koliko su živeli na različitim adresama, pevačica je odmah počela javno da se eksponira s drugim muškarcem. Iako odnos sa Filipom odranije podvodi pod poslovni i prijateljski, u poslednje vreme sve češće radi nešto što potvrđuje neku jaču vezu između njih. Svi se pitaju zašto muzičkog producenta vodi na događaje koji s njim nemaju nikakvih dodirnih tačaka s obzirom na to da ona već ima PR tim, pa nema logike ni da je njoj potreban u takvom nekom svojstvu - komentarisale su komšije koje tvrde da su Severinu s mlađim tipom videle i ispred njene zgrade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

04.10.2021 20:45

Pa sad recite da nas hrvati mrze. Seve je dokaz da nas obozavaju, posebno nasu piletinu.