JOVANA MIŠKOVIĆ PROGOVORILA O NAJTEŽEM PERIODU SVOG ŽIVOTA: Pevačica otkrila da li se RAZVODI! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Mišković pojavila se danas na promocije Kristine Bekvalac, a tom prilikom progovorila je o razvodu i o smrti njenog oca!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Mišković pojavila se danas na promociji Kristine Bekvalac

Pevačica Jovana Mišković, pojavila se danas na promociji modne linije za decu Kristine Bekvalac, a tom prilikom otkrila je razloge zbog koji se prethodnih godinu i po dana nije se bavila svojom karijerom.

Naime, Jovana i njen suprug Marko Mišković u doba koronavirusa dobili su i drugu bebicu, ćerkicu. Pevačica se u prethodnom periodu u potpunosti posvetila porodici, a posebno svojim ćerkicama i svom ocu koji je nažalost, nedavno preminuo.

Kako kaže Jovana njena trudnoća i očeva bolest, pa i smrt, navele su je da se malo ostavi pevanje po strani.

- Otac mi je završio u bolnici kada sam ja otišla da se porađam. Bio je to jako stresan period, stalno sam bila sa njim. Sada sam u fazi tugovanja i čini mi se da to nikada neće potpuno proći. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Mišković otkrila je da li se razvodi

U medijima se neretko pisalo i o potencijalnom razvodu Jovane i njenog supruga Marka, a ovom prilikom ona je to i prokomentarijala:

- Nisam znala da se to piše. Kako da se razvodim, kada sam trudna i dobijam drugo dete? Mislim mi se stalno pojavljujemo zajedno, ne znam ko to plasira. Posle 13 godina i dvoje dece naravno da cveta ljubav. 

Šta nam je još Jovana otkrila pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading