ĐEDOVIĆ DIREKTNO U CENTAR: Novinar osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napada na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića, oglasio se novinar Marko Đedović koji je žestoko osudio nasilnika!

Republika

Foto: E-Stock

Marko Đedović osudio napad na Milana Lađevića

 

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda, pri čemu mu je nepoznati muškarac nakon udarca u rame uputio pretnje rečima: "Ubiću te"!

Milan Lađević ispričao je do detalje sve o napadu NN lica koji ga je presreo na ulici, a potom mu uputio pretnje smrću. 

Dok sam čekao zeleno svetlo na semaforu, sa druge strane ulice, na crveno je krenula nepoznata muška osoba i išao je pravo na mene. Udario me ramenom u rame i izgovorio "Ubiću te"! Kad sam se okrenuo da ga pitam, "imaš li ti neki problem sa mnom", on se samo blago okrenuo, preteći me pogledao i udaljio se ka Kosovskoj ulici - objasnio je Lađević i dodao da je napad prijavio nadležnim organima.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Napadnut Milan Lađević na ulici, prećeno mu smrću

 

Detalje napada sam odmah prijavio nadležnim državnim organima i očekujem njihovu brzu reakciju, s obzirom na to da smo u poslednje vreme pisali o raznim mafijaškim grupama, korupmiranim funkcionerima, ali i o mnogim drugim kriminalnim radnjama - kaže Lađević i dodaje da je zabrinut ne samo za svoju bezbednost, već i bezbednost porodice, jer ga je muškarac napao ne samo ispred radnog mesta, već i u kraju gde živi.

Ovim povodom su se alarmirale mnoge poznate ličnosti iz sveta politike, ali i estrade, pa je tako novinar Marko Đedović na Instagram storiju uputio podršku Milanu Lađeviću i oštro osudio nasilnika.

- Novinari rade svoj posao, ako vam se gospodo sa estrade i politike nešto tu ne sviđa promenite svoj život i potrudite se da vaše istine budu bolje, time će i pisanje o vama biti bolje! Do tada tužite mamu i tatu i nasrćite na njih, jer su vas oni tako nakazne napravili! Bivšem uredniku želim sve najbolje i podrška za Milana Lađevića. A napadača malo u zatvor, pa nek se tamo mangupira i bije - napisao je Đedović na Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Marko Đedović osudio nasilnika koji je pretio Milanu Lađeviću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading