VUČEVIĆ ZGROŽEN NAPADOM NA LAĐEVIĆA: Takvi incidenti su direktna refleksija svakodnevnih Đilasovih, Jeremićevih i Vidojkovićevih poziva na nasilje protiv političkih neistomišljenika!

Autor:

Vesti

01.10.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik GO SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je na napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Republika

Foto: printskrin

Miloš Vučević

- Zgrožen sam. Takvi incidenti su direktna refleksija svakodnevnih Đilasovih, Jeremićevih, Vidojkovićevih poziva na nasilje protiv političkih neistomišljenika, novinara koji otkrivaju njihove krađe i prevare, i svih zdravorazumnih gradjana kojima ne pada na pamet da glasaju za tu političku ološ. Apelujem na nadležne državne organe da pod hitno reaguju, jer ovo nasilje konačno mora da stane! Podržavam sve vas čestite novinare, i svaka vam čast kako se hrabro držite dok ste sve češća meta napada onih koji hoće motkama i pretnjama da zaustave istinu. Očekujem od celokupne javnosti da osudi nasilje i insistira na tome da nasilnici završe tamo gde im je i mesto - navodi Vučević.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač iznenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading