SLAVLJE U DOMU SINANA SAKIĆA! Porodila se ĆERKA pevača, čestitke STIŽU SA SVIH STRANA!

Autor:

Zabava

29.09.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Sinana Sakića danas se porodila i na svet donela četvrto dete

Republika

Foto: e-stock

Sinan Sakić je bio najpoznatiji pevač

Ćerka pokojnog pevača Sinana SakićaĐulkica Sakić Amzić, trenutno s porodicom živi u švajcarskom gradu Bazelu, a na svet je donela četvrto dete. Đulkica je danas rodila ćerku, a čestitke su se nizale sa svih strana. Među prvima koji joj je čestitao, našao se njen brat Alen Sakić, koji je ovu novinu u njihovim životima dočekao sa oduševljenjem, te je podelio na društvenim mrežama da je ponovo postao ujak.

Republika

Foto: printscreen

Ćerka Sinana Sakića

Đulkica se inače nedavno susrela sa teškim životnim problemom, kada je saznala da boluje od zloćudne bolesti:

- Lekari u Bazelu su mi konstatovali rani oblik raka maternice, ali su me i savetovali da bi najbolje bilo da ostanem u drugom stanju, jer bi me trudnoća mogla spasti od daljnjeg razvijanja raka, hemoterapija, zračenja. Bio je to stvarno šok za mene, ali kada sam se sabrala, shvatila sam da je ipak to dobar izlaz iz te situacije. I moj suprug Aljo se sa tim složio, i trebala bi da se porodim u septembru - ispričala je Đulkica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading