EVO ŠTA JE PRETHODILO SUKOBU CECE I LAĆE NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ: Isplivali svi detalji svađe! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Radulović Laća isprovocirao je Cecu Ražnatović zbog toga što mu navodno nije dala novac za pesme Anastasije Ražnatović.

Republika

Foto: Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije, ST/D. Kadić

Ceca Ražnatović i Milan Laća Radulović u sukobu

 

Tokom sahrane Marine Tucaković koja se održala danas na Novom groblju Milan Laća Radulović zamolio je Cecu Ražnatović da se udalji zbog, navodno epidemioloških mera. Iako je on većinu vremena proveo bez zaštitne maske na groblju, Laća je ipak odlučio da Cecu udalji, pored Milana Kalinića i Saše Matića. 

No, evo šta je pravi razlog njihovog sukoba!

Sukob Cece i Laće datira još od ranije, kada je sin Marine Tucaković izjavio da će tužiti produkcijsku kuću Ražnatovićke, zbog novca, koji navodno nije isplatila njemu, kao autoru pesama za Anastasiju Ražnatović. Tada, u jeku skandala, oglasila se i pokojna Marina, koja je istakla da za postupke njenog sina odgovara lično on sam.

- Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: "Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...", ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on - jasno je istakla Marina.

 

 

Milan se već nekoliko puta oglašavao na ovu temu, što kroz medije, što na društvenim mrežama, pa je svojevremeno pokušavao da omalovaži Cecu na Tviteru. 

Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: "Skupo mi ko majka", usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda. Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album - napisao je tekstopisac Laća na Tviteru, koristeći izraz "nanogica", ističući pevačicinu kućnu adresu.

Republika

Foto: Tviter.com/printscreen

Milan Laća Radulović vređa Cecu Ražnatović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zoki50

29.09.2021 19:03

ceca ha ha koja zivi na prokleti parama Arkana,kriminalca,kao i njena deca neradnici,moze im se samo u Srbiji!

Odgovori 69 35
Dule

30.09.2021 02:29

Jadna Marina šta si ostavila iza sebe! Budaletina.

Odgovori 7 10
Niko

30.09.2021 16:41

Pa dobro dečko je u pravu, ako je trebalo da plati za ćerku pesme onda je mogla da ispoštuje nečiji rad. Marina je sama izjavila da joj je najveća želja koju je imala bila da radi sa Cecom, tako je i počela sa pesmom "Kukavica". Mada postupak udaljivanja sa sahrane mi je malo nepristojan.

Odgovori 13 2