ALEKSANDRA PRIJOVIĆ UCENJUJE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA!? Isplivale ŠOKANTNE tvrdnje, PEVAČICA mu zabranila da se druži sa OVOM PEVAČICOM!

Autor:

Zabava

28.09.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima su se pojavile tvrdnje da je navodno Aleksandra Prijović, zabranila Filipu Živojinoviću prijateljstvo sa mnogobrojnim zvezdama sa javne scene

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović u zagrljaju Filipa Živojinovića

Opšte je poznato da je poznata pevačica Aleksandra Prijović, već neki period u ljubavnoj romansi sa njenim izabranikom, ali od skoro su se pojavile tvrdnje da u njihovom ljubavnom gnezdu, ne cvetaju baš ruže.

Naime, u medijima su se pojavile tvrdnje da je poznata pevačica Aleksandra Prijović postavila svom dragom ultimatum. Filip Živojinović je navodno pre ulaska u vezu sa Prijom, imao širok krug ljudi, ali Prija nije želela svog izabranik da deli, kako tvrde domaći mediji, pa mu je rasturila prijateljstvo sa mnogobrojnim ljudima, među kojima je i Marija Šerifović.

Foto: Časlav Vukojičić

Marija Šerifović se nekada družila sa Filipom Živojinovićem

Filip i Marija su se družili godinama, bili su kućni prijatelji, i imali su veoma prisan odnos. šli su jedno kod drugog na rođendane, izlazili su zajedno, imali su isto društvo. Često su se okupljali po kućama, pravili sedeljke, putovali i, što je najbitnije, mogli su da pričaju o svemu. Sve je super funkcionisalo dok se Filip i Aleksandra nisu smuvali – priča izvor za prenosi Kurir, i nastavlja:

Upravo zbog toga Marija nije ni došla na njihovu svadbu. Oni sada nemaju nikakav odnos, kada se vide jave se jedno drugom iz kulture i to je sve. Filip uglavnom vreme provodi sa ženom i novim društvom. Retko s kim iz momačkih dana je ostao blizak – zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ena

28.09.2021 12:55

Seljanka scepala, uvalila se i izigrava neku damu.

Odgovori 14 4