TESTAMENT MARINE TUCAKOVIĆ OTKRIVA ŠOKANTNU ISTINU: Kompozitorka popisala sva imena sa estrade KOJI SU JOJ OSTALI DUŽNI!

Autor: Republika

Zabava

26.09.2021

14:44

Marina Tucaković je iza sebe ostavila testament u kom je popisala mnoga imena sa estrade koji su joj ostali dužni veliki novac, a posle je zaboravili!

printscreen/instagram.com

Marina Tucaković 

 

Marina Tucaković izgubila je bitku u 67.godini nakon duge borbe sa opakom bolešću, a biće sahranjena u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji.

Marina je doživela je najveću tragediju kada je 2008. ostala bez sina Miloša, koji je iznenada preminuo u 24. godini.

 Mnogim pevačima je napravila karijere, za koje je radila do poslednjeg dana, a kako saznajemo, Tucakovićeva je tokom borbe sa karcinomom, navodno napisala i testament.

printscreen/instagram.com

Marina Tucaković je iza sebe ostavila testament koji će pokopati mnoge!

 

Kako tvrdi izvor Marina je iza sebe ostavila testament u kojem se nalazi njena zaostavština muzičkih dela, ali i pojedina imena sa muzičke scene za koja nije želela da čuje.

- Marina je dugo bolovala, a tokom tog lečenja imala je vremena da razmišlja o svemu i radi na brojnim tekstovima za mnoge pevače, uz pomoć sina Laće. Tokom borbe sa kancerom napisala je i testament, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo. Marina je testamentu pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pevače kojima je poslednjih godina radila tekstove, gde je istakla da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke saradnike kivna. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a poslednjih meseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pesnikinje - priča izvor blizak Marini Tucaković, pa dodaje:

Printscreen

Marinu Tucaković su u jednom momentu mnogi napustili koji su joj bili bliski!

 

- Mnogi pevači su joj dugovali silne sume novca za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i prižali joj podršku, kao da se ništa ne dešava. Marina to nikada javno nije želela da ističe... Svi znamo koliko je bila veliki čovek - dodaje izvor, a prenosi Pink.

Komentari (0)

Loading