HVALA JOJ ZBOG TOGA ŠTO JE STVORILA MOJ IDENTITET, ONA JE MOJA DRUGA MAJKA: Ceca Ražnatović potresnim videom o MARINI TUCAKOVIĆ RASPLAKALA SRBIJU (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović objavila video o pokojnoj Marini Tucaković i rasplakala Srbiju!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Ceca Ražnatović objavila video o Marini Tucaković koji je svima naterao suze na oči!

 

Nakon iznenadne smrti Marine Tucaković, cela estrada je u suzama, te se na storijima konstantno opraštaju od velike umetnice velikog srca. 

Ceca Ražnatović je dugi niz godina sarađivala sa kompozitorkom i ne miri se sa njenim gubitkom, folk diva je objavila potresan video sa njenog koncerta koji je uputila pokojnoj Marini, a koji slama sva srca. U snimku se zahvalila Marini na svemu, a pogotovu što je baš ona stvorila njen identitet, te je smatra drugom majkom.

- Želela bih jednoj osobi da se zahvalim, to je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, zbog čijih tekstova sam ovo sto jesam, hvala joj, mnogo joj hvala, zahvaljujuci njoj trajem dugi niz godina, pored mojih divnih roditelja, oca i majke, ona je moja druga majka, ona je Marina Tucaković- objavila je Ceca na svom insta storiju, sa emotikonom srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading