LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Bezglavo sam sebe dovela u situaciju u kojoj sam: UNIŠTILA SAM SEBI ŽIVOT!

Autor: Republika

Zabava

26.09.2021

13:13

Gost emisijie ''Magazin In'' koju vodi Sanja Marinković, bila je Luna Đogani koja je iskreno govorila o svom učešću u prvoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' kao i o tome koliko je sve što joj se izdešavalo tada utisalo na njen život.

printscreen/Magazin In/youtube.com

Luna Đogani iskreno o svom učešću u Zadruzi

Luna Đogani bila je gost u emsiji Sanje Marinković u kojoj je iskreno govorila o svom učešću u rijalitiju ''Zadruga 1'', koliko ju je sve koštalo ono što joj se dogodilo, ali i kako se sada nosi sa svim tim i koje je posledice snosila.

printscreen/Magazin In/youtube.com

Luna Đogani iskreno o ''Zadruzi 1''

- Mogu reći da sam u tom trenutku bezglavo dovela sebe u situaciju u kojoj sam, možda grubo zvuči, ali uništila sam sebi život. I sebi i mojoj porodici, možda nekome i sa druge strane, tako da mislim da ne postoji ništa veće i skuplje do toga – otkriva Luna, a pevačica Zlata Petrović se odmah nadovezala:

- Ali verovatno je to moralo da se desi kako bi te navelo da drugačije razmišljaš sad, u nekom drugom pravcu.

RTV PINK printscreen

Luna Đogani zahvalna na svemu što sada ima

Đoganijeva je rekla da sada gleda na sve kao na nešto što je trebalo da se desi i da je sada zahvalna na životu koji vodi.

- Ma, ja kažem, da mi se sve to nije desilo, ne bih upoznala ni svog supruga, ne bih imala svoju ćerkicu Miu, tako da... Bože, hvala ti, sve je tako trebalo. Ranije kad su me pitali za sve to, uvek sam spuštala glavu, a sada više ne. Idem podignute glave. Imam ćerku koju sam dobila sa muškarcem kojeg volim i više me ništa ne zanima – zaključila je Luna.

 

Komentari (5)

Loading
Stefa

26.09.2021 15:08

Uništila je sama sebi život. Liči na samoubistvo.

Anika

26.09.2021 17:38

super je Luna,zrela mlada zena,predivna majka i supruga

Николина

26.09.2021 17:51

Луна и Марко,уживајте са вашом принцезом