SNEŽANA ĐURIŠIĆ U LOŠEM STANJU: Pevačici pozlilo zbog Marka Gvozdenovića, KOLEGINICA JOJ SVE SMESTILA DA BI JOJ UNIŠTILA KARIJERU!

Autor:

Zabava

26.09.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežani Đurišić se pogoršalo zdravstveno stanje zbog natpisa o sinu Marku Gvozdenoviću!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Đurišić

Snežani Đurišić se pogoršalo zdravstveno stanje nakon priča o gresima njenog sina Marka Gvozdenovića, pevačica sumnja da je koleginica sabotira da bi joj uništila karijeru!

Od kada se u medijima pojavila navodna informacija da je Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, navodno opljačkao dvojicu privatnika za koje je radio dostavu hranu, pevačica ne može da dođe sebi! Danima joj srce lupa i ima aritmije jer ne može da veruje da se opet obnavljaju priče o Markovim greškama.

Republika

Foto: facebook..com

Snežana Đurišić ispašta zbog grešaka sina Marka Gvozdenovića!

 

 Snežana je baš loše, mnogo se potresla, ali joj ne pada na pamet da se pravda bilo kome i da daje izjave. Samo je rekla da je neverovatno da se opet, iznova i iznova, piše o Marku i ponavlja stara priča – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Snežana Đurišić misli da je koleginica sabotira da joj ukalja karijeru!

 

– Čak sumnja da joj sve smešta jedna koleginica koja ima pik na nju jer je uspešna, voljena, dobro izgleda, radi, zarađuje, ima unapred zakazane nastupe i to joj prosto bode oči i navodi da sabotira Snežu. A kako Sneža nema nijednu mrlju, ta luzerka se dosetila da oplete po Marku koji jadan ceo život ispašta zbog par grešaka iz mladosti koje svima mogu da se dese – zaključio je izvor Scandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sandra

26.09.2021 11:30

Pa jel nije opljačkao?

Odgovori 77 4
Dorcolac

26.09.2021 19:22

@Sandra - Da ispricam odkada neslusam i. negledam muziku od Snezane na tv.Ta mo devedesetih dok je narod ginuo nije imao za jelo.Ova gospodja je dala intervju bg novinama.Gospodja je pobegla u ameriku imala je rezervu u banci.Pa kaze moj muz nezna u dolare ode da natoci goriva na benzinsku te izvadi novcanice i oni sami sebi uzmu koliko treba.Ali glupi srbi to procitase pa gospodja prestade da peva u americi a isprazni se i racun u banci.Gospodja se vrati u Srbiju gdje jos ima stoke koja je voli da slusa i placa.

Odgovori 58 29
Mira

27.09.2021 04:47

@Dorcolac - Stola si ti a ne narod koji nazivaš stokom. Svako ima pravo da sluša šta želi. Ako imaš problem sa Snežanom i njenim sinom rešavaju na drugi način a ne narod da vredjaš.

Odgovori 16 12
Ja

27.09.2021 08:26

Draga Snezo,posveti zivot malo bar svom sinu.Mani se ljubavi ,deca teeba da ti budu zivot.