SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PRONEVERIO NOVAC: Opljačkao majku, tetku i DVA RESTORANA, OSTAVIO KLJUČEVE U VOZILU I NESTAO!

Autor:

Zabava

11.09.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Snežane Đurišić opljačkao dva restorana i sopstvenu tetku, ostavio ključeve u vozilu pa nestao!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sin Snežane Đurišić proneverio novac!

 

Prema pisanju domaćih medija, sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović opljačkao je dva restorana u kojima je radio kao i rođenu tetku koja živi u Americi.

Sin Snežane Đurišić dužan kao Grčka!

Naime, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice tvrdi da je na nagovor svojih saradnika dao Gvozdenoviću šansu da radi kao dostavljač. Međutim, Snežanin naslednik se na poslu zadržao čitava dva sata i za to vreme je uspeo da opljačka 20.000 dinara.

– Prijavio sam ga policiji, ali su oni nemoćni. Rekli su mi da ne mogu da vode postupak protiv njega jer se to ne tretira kao krađa, nego kao pronevera. Marko je došao kod nas 21. avgusta, molio nas da ga primimo, rekao je da mu se dete povredilo prilikom pada s motora. Kukao je da nema posla i para, i tako smo mu dali šansu, kao i mnogima pre njega. Došao je na posao, dobio od nas auto za razvoz i poslali smo ga da odnese jednu isporuku. Nakon dva sata je nestao zajedno sa 20.000 dinara pazara. Auto je dovezao do restorana, ostavio ključeve u vozilu i nestao – priča vlasnik restorana za Kurir i dodaje:

Republika

Foto: facebook..com

Marko Gvozdenović opljačkao majku, tetku i dva restorana!

 

– Ne javlja mi se na pozive. Napisao sam mu na Instagramu da sam ga prijavio policiji, a on mi je odgovorio „okej“. Uopšte ga to nije dotaklo. U obližnjoj prodavnici su nam rekli da je Marko tog dana dolazio kod njih na svakih 15 minuta i kupovao po jedno unuče rakije. Od jednog konobara sam čuo da je on sin Snežane Đurišić i odmah sam se setio tekstova iz medija u kojima je pisalo za njegovo problematično ponašanje. Hteo sam istog trenutka da ga otpustim, ali me taj kolega zamolio da mu dam šansu jer se navodno promenio – tvrdi vlasnik restorana.

Kad ga je snašla ova nevolja, Stojiljković je tada saznao da nije jedini kojeg je Snežanin sin zakinuo za pare.

– Marko mi je rekao da je radio u jednom kineskom restoranu, pa sam ih pozvao i oni su mi to potvrdili i rekli da je i njih opljačkao za 10.000 dinara. Moj cilj je da upozorim ljude da znaju s kim imaju posla, da se ne desi da mu neko da šansu i prođe kao ja. Čuo sam od jednog kolege koji poznaje Marka da je opelješio i rođenu tetku, koja je kod njih došla iz Amerike u goste. Mrtav pijan joj je ukrao torbu, uzeo novac iz nje i bacio je. Nisu mogli da nađu ni pasoš, molili su ga da im kaže gde su dokumenta, a on nije hteo – zaključio je Nenad za Kurir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading