OVO JE PORODIČNA GROBNICA MARINE TUCAKOVIĆ: Poslednja želja joj je da bude sahranjena pored sina Miloša, a evo šta smo zatekli na grobu! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.09.2021

18:36

Poslednja želja Marine Tucaković, koja je skončala svoj život nakon duge i teške bolesti bila je da bude sahranjena pored njenog pokojnog sina Miloša Radulovića.

youtube.com/RTV Pink Official, Republika.rs

Porodična grobnica Marine Tucaković

Hitmejkerka Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović.

Poznata kantautorka, je poznata po svojnim brojnim hitovima, zahvaljujući kojim je proslavila pola estrade.

Sahrana poznate kantautorke Marine će se po navodima u medijima obaviti kada njen suprug Aleksandar Futa Radulović pobedi koronavirus, ipak njena poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na večni počinak.

Podsetimo, Futa je zaražen koronavirusom i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru.

Mi smo posetili porodičnu grobnicu, u kojoj će, kako se piše, Marina biti sahranjena, a tamo smo primetili da je skoro neko bio, jer se vide limenke od soka i ikone koje su ostavljene na grobu.

 

 

Komentari (0)

Loading