DARKO LAZIĆ I BARBARA NA METI NEZADOVOLJNIH FANOVA: Idiote, varao si Marinu sa ovom ZMIJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić na meti je nezadovoljnih pratilaca koji ga sve više i bez dlake na jeziku osuđuju zbog veze sa Barbarom Bobak, te vređaju i nju i njega i nipodaštavaju ljubav koju ne kriju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Darko Lazić na meti pratilaca zbog raskida sa Marinom

Pevač Darko Lazić u neprestanoj je žiži javnosti zbog svog turbulentnog načina života, nakon razvoda od koleginice Ane Sević, ušao je u emotivnu vezu sa Marinom Gagić sa kojom je bio i veren i sa kojom ima sina Alekseja, a nedugo nakon raskida sa njom upustio se u još jednu vezu sa mlađom koleginicom Barbarom Bobak.

 

 

Iako si neko vreme krili svoj odnos, nisu mogli više da izdrže, te su javno poćeli da pokazuju emocije, a kako izgleda folker se za sada smirio pored Barbare. Međutim, mišljenje javnosti i njegovih fanova su podeljeni, te neki podržavaju njihovu romansu, dok drugi oštro osuđuju pevačeve postupke i menjanje partnerki, pa zbog simpatija prema Marini, za Barbaru ne žele ni da čuju, a svoj stav su mnogi javno i direktno izneli u komentarima ispod fotografije na Darkovom Instagram profilu na kojoj je sa Barbarom.

 

 

- Padaš sve niže

- Klošari cirkuzanti - neki su od komentara njegovih pratilaca, ali mnogi nisu žalili reči, pa su bili i mnogo grublji prema novoj Darkovoj devojci.

- Bože koja ti je seljanka ova cura Barbara. Svi skupa nemate gram kulture. 

- Gledam Marinu i duša me boli. Ona je bila uz tebe kad ti je najteže bilo, kad zbog nesreće nisi mogao da hodaš, a verujem da joj nisi ni rekao hvala, idiote! Kasnije si je varao bez imalo stida i srama sa ovom zmijom. Neka, ima Boga! Bog vidi svaki greh - pisali su nezadovoljni fanovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading