SVI SU SE PITALI GDE JE NESTALA NAJLEPŠA ŽENA SVETA! LINDA EVANĐELISTA PRVI PUT ISKRENO OTVORILA DUŠU: Kozmetičarka joj izdeformisala lice, krila se godinama i uništila karijeru

Autor:

Zabava

23.09.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao razlog njenog povlačenja iz javnosti, ali sada je odlučila da sve obelodani

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata manekenka više ne liči na sebe

 Linda Evanđelista se u poslednje vreme, povukla iz javog života. Niko nije znao zbog čega se ona odlučila na tako nešto, a sada je ona konačno odlučila da obelodani razloge. Naime, razlog te njene odluke jer joj je lice " unakaženo".

Posle jedne procedure Linda je ostala sa izdeformisanim licem i sada je otvoreno progovorila o problemima i skrenula pažnju ženama da ne naprave njenu grešku.

 

- Danas sam napravila veliki korak ka ispravljanju greške koju sam pretrpela i krila se više od pet godina. Evo odgovora svim mojim pratiocima koji su me pitali zašto nisam radila u vreme dok je karijera mojih vršnjaka napredovala. Razlog je taj što sam bila brutalno unakažena CoolSculpting procedurom koja je učinila suprotno od onoga što mi je obećano - napisala je Linda.

 

- Moje masne ćelije su se povećale i učinile me trajno izdeformisanom čak i nakon dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Postala sam, kako su i mediji pisali, neprepoznatljiva. Zbog ovog zahvata sam razvila paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva ili PAH, pojavio se taj rizik o kojem nisam bila svesna niti obaveštena pre cele procedure.PAH nije samo uništio moju karijeru, već i život. Poslao me je u ciklus duboke depresije, duboke tuge i najniže dubine samoprezira. Postala sam vuk samotnjak. Ovom tužbom krećem napred i nadam se da ću se osloboditi srama, zato i izlazim u javnost sa ovom pričom. Mnogo sam umorna od ovakvog života. Hoću da izađem iz svog doma uzdingute glave, iako više ne ličim na sebe - tvrdi supermodel.

Inače, procedura kojoj se ona podvrgla je postupak zamrzavanja masti i nehirurški tretman smanjenja masti pomoću kontrolisanog hlađenja poznatog kao kriolipoliza za uklanjanje masti koju je teško izbaciti i koja ne odlazi ni kada se vodi računa o hrani i vežbanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading