ČUVAĆU TI ĆERKE, ZAMENIO SI MI POKOJNOG OCA: Poznati glumac se oprostio DIRLJIVIM rečima od Nenada Nenadovića! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.09.2021

14:32

Arsenije Tubić oprostio se od njemu dragog kolege i prijatelja Nenada Nenadovića koji je izgubio život tokom borbe sa koronavirusom.

Youtube/ Prakticna zena

Preminuo Nenad Nenadović

Glumac Nenad Nenadnović izgubio je borbu sa koronasirusom u svojoj 57. godini života, a mnoge kolege, prijatelji i poštovaci njegovog rada se opraštaju od njega. 

Nakon mnogobrojnih kolega, oglasio se i Arsenije Tubić, koji je na Instagram profilu podelio sa pratiocima potresne tretnutke koje je proveo sa Nenadom. 

Prošle godine sam izgubio oca. Sinoć sam izgubio svog prvog televizijskog oca! Otišao si u noći, kada smo prvi put zaigrali zajedno kraj malog ekrana. Hvala ti za moj omiljeni crtani film Ajvanho, koji sam nebrojeno puta gledao preko VHS kasete, koju i dalje čuvam! Hvala ti što si mi obojio 90te godine i učinio da moja generacija sa osmehom odraste! Hvala ti za Sony Playstation, koji sam tada mogao samo kroz tebe da doživim, jer ga niko u mojoj okolini nije imao! Hvala ti za prve “Fazone i Fore”! Hvala ti što si me primio u svoj svet, kada sam postao tvoj kolega i učinio da se osećam i dalje kao onaj mali dečak! Hvala ti za šetnju kroz Rumu! Hvala ti za najlepši sladoled na koji si me odveo! Hvala ti za sve one tople reči! Hvala ti što si mi zamenio oca, bar na neki način! Hvala ti za ovo naše kratko putovanje! - napisao je Arsije i dodao:

 

 

Ima još mnogo toga za šta bih ti se zahvalio, jer sam na poseban način povezan sa tobom i tvojom porodicom! Radosno si prihvatio vest na pauzi snimanja, da smo tvoja ćerka Mina i tvoj “virtuelni” sin dobili glavne uloge u pozorištu na Terazijama. Obećavam ti da ćemo tu premijeru odigrati samo za tebe! Obećavam ti da cu čuvati Janu i Minu! Zaboravio sam još nešto da ti kažem, nešto čega sam se setio ovih dana dok sam se molio za tebe. Ti si prvi glumac sa kojim sam se susreo u životu. To se dogodilo u pozorištu “Boško Buha” na izviđenju predstave “Sveti Sava”. Tada si stao pored mene i mirno čekao početak predstave, a ja sam te gledao kao u boga! Ima jedna pesma iz filma, koja mi se sad vrti u glavi: “Nek nas sete ove slike, na tu decu i te đake….” Putuj dragi moj! Neka ti je večna slava i hvala!- emotivno je poručio glumac.

Komentari (0)

Loading