PRE SMRTI MARINA TUCAKOVIĆ NAPISALA POSLEDNJU PESMU O BOLESTI: Kantautorka tekst prodala Nataši Bekvalac, evo kako će se zvati! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković napisala je pre smrti poslednju pesmu koju je prodala Nataši Bekvalac.

Kantautorka Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti. Prijatelji i porodica prethodnih dana oprostili su se od neverovatne žene, koja je plenila svojom mudrošću i jakim rečima lomila i najtmurnije.

Kako portal Republika.rs saznaje Marina Tucaković je poslednju pesmu napisala za pevačicu Natašu Bekvalac, sa kojom je sarađivala dugi niz godina. Kako smo saznali, za Natašu je Marina napisala posebno emotivnu pesmu koja nosi naziv ,,Izlečena”, a koja će se naći na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Republika

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Preminula Marina Tucaković

-Marina je napisala za Natašu pesmu ,,Izlečena” u periodu kada joj je stvarno bilo loše, ali vi znate Marinu, nikada se nije predavala i uvek je bila pozitivnog razmišljanja. Nadala se da će sve što ju je stiglo biti jednom sutra, pa je tako emocije koje je osećala stavila na papir i napisala poslednju pesmu za Natašu ,,Izlečena” - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

-Nataša je odmah prihvatila tekst, nije joj trebalo ni dan da razmisli, tekst je toliko emotivan, nabuj emocija, sigurno kada ljudi budu čuli će osetiti tu emociju koji je Marina imala dok ju je pisala.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nataša Bekvalac dobila poslednju pesmu od Marine Tucaković

 

Podsetimo, Marina je život izgubila u 67. godini života, jer je izgubila borbu sa opakom bolešću. Ova kantautorka imala je karcinom na plućima, a neposredno pred smrt saznali su da je zaražena koronavirusom, koji je “pokosio” još jedan život. 

Marina je bila neko ko je stvorio jedno estradno nebo sa posebnim tekstovima, a mnogim pevačima među kojima su Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Džej, Aca Lukas i mnogi drugi, stvorila je lične karte numerama koji su vanvremenski hitovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading