HOROR U NEMAČKOJ - IZREŠETAO RADNIKA NA PUMPI JER MU JE TRAŽIO DA STAVI MASKU! Način na koji se ubica branio SVE JE ŠOKIRAO!

Autor: Republika

Svet

21.09.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica star 49 godina usmrtio je dvadesetogodišnjeg studenta, koji je samo povremeno radio na benzinskoj pumpi, zbog čega je taj zločin podigao žestoku buru u nemačkoj javnosti, ionako uznemirenoj zbog strogih epidemioloških mera.

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija je uhvatila monstruma/Ilustracija 

Nemačka javnost je u šoku nakon što je prodavac na benzinskoj pumpi brutalno izrešetan iz vatrenog oružja zbog toga što je jednu mušteriju upozorio da mora da stavi zaštitnu masku dok boravi na teritorije stanice.

Šokiran sam zbog toga što je neko ubijen samo zato što je hteo da zaštiti druge - rekao je socijaldemokratski kandidat za kancelara Olaf Šolc i dodao kako društvo mora žestoko da se odupe podelama i mržnji.

Žrtva pomahnitalog ubice je dvadesetogodišnji student, koji je samo povremeno radio na pumpi u Idar-Oberštajnu na zapadu zemlje. Njegov mladi život prekinut je u subotu uveče, za šta je osumnjičen 49-godišnjak koji se u policiji branio kako je "samo hteo da odbrani svoje pravo". On je u međuvremenu priznao delo, a kako je naglasio, na ubistvo su ga podstakle trenutne mere protiv pandemije koje ga "teško opterećuju".

On je kobne noći, nakon prvog upozorenja prodavca da na benzinskoj stanici mora da nosi masku otišao kući i vratio se sa zaštitom za lice, koju je, međutim, na kasi skinuo i nakon novog upozorenja ustrelio 20-godišnjaka.

Kancelarska kandidatkinja Zelenih Analena Berbok je objasnila da je ubistvo logičan sled radikalizacije takozvanih Queerdenkera (onih koji razmišljaju drugačije).

Duboko me je potresla vest o mladom čoveku koji je ubijen samo zato što se držao pravila - istakla je ona.

Glavni sekretar vladajuće Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Pol Cimiak je rekao kako je zločin "teško shvatiti" i kako on govori o "neverovatnom stepenu radikalizacije" delova društva koji odbijaju mere protiv koronavirusa.

Prema rečima državnog tužilaštva, osumnjičeni ne poseduje dozvolu za oružje i trenutno se ispituje kako je došao do pištolja kojim je počinjeno ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading