POSLE 6 GODINA PROGOVORILA O SUKOBU SA CECOM: Ana Bekuta otkrila PRAVI RAZLOG SVAĐE, a evo da li su se POMIRILE!

Autor: Republika

Zabava

21.09.2021

15:23

Ana Bekuta progovorila o sukobu sa Cecom Ražnatović, a onda otkrila da li su se pomirile.

ST/D.Kadić

Ana Bekutra progovorila posle 6 godina o sukobu sa Cecom

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je novi član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda među kojima je i Ana Bekuta, a o njihovom odnosu se dugo spekulisalo.

Ceca i Ana su zahladnele odnose pre nekoliko godina, o čemu su tada brujali mediji, a Bekuta je sada otkrila o čemu se zapravo radilo i u kakvom je sada odnosu sa koleginicom.

e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović

 

 - Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo - izjavila je pevačica koja poslednjih dana privlači pažnju stajlinzima.

Promo foto

Ana Bekuta

Ana Bekuta je nedavno prokomentarisala i Cecin dolazak na mesto Jelene Karleuše u Grandu.

- Ceca se još prilagođava. Dugo se znamo, još od osamdeset i neke godine, čak smo se intenzivno družile jedno vreme. Ona treba da bude ono što jeste, ako uspe da se opusti sigurna sam da će emisija biti odlična. Ali ona se trudi. Trudi se. Brzo će se uklopiti. Mi ostali se znamo u dušu, dugo smo zajedno, tu smo pet godina... Ali ona je već 30 godina na estradi i ovo je jedan mali zadatak za nju -  izjavila je u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Komentari (0)

Loading