SLOBA RADANOVIĆ ZANEMEO NAKON SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Oprostio se potresnim rečima, a OVO će zauvek pamtiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović zahvalio se Marini Tucaković na savetima koje mu je dala, a potom se potresnim rečima oprostio od kantautorke.

Republika

Foto: instagram.com

Sloba Radanović se oprostio od Marine Tucaković

 

Kantautorka Marina Tucaković je skončala svoj život juče nakon duge i teške bolesti sa opakim neprijateljem kancerom, a estradni umetnici, kolege, pevači i pevačice se opraštaju od njihove omiljene žene sa estrade.

Marina je neko ko je pokrenuo jednu novu etapu u svetu estrade i šoubiznisa, na čemu su joj svi zahvalni, jer je mnoge karijere tekstovima baš ona kreirala. 

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Preminula Marina Tucaković

 

Sloba Radanović se takođe oprostio od Marina na društvenoj mreži Instagram, te je objavio fotografiju sa njom uz potresne reči. 

- Kad nam kraj na vrata bane, kad sve prođe, kad sve stane... Neka te anđeli čuvaju, najveća naša Maki. Hvala za svu ljubav koju si nam pružila i svu podršku od početka moje karijere. Zauvek ćeš nam ostati u srcima - napisao je Sloba Radanović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Marina Tucaković je svojevremeno bila žiri u muzičkom takmičenju ,,Pinkove zvezde", gde se takmičio Sloba. On je sve njene savete uvek uvažavao, a potom su počeli i da sarađuju. Marina je mnogim smernicama i savetima pomogla Radanoviću da se ostvari kao vrsan pevač, a on se oprostio od nje ovim emotivnim rečima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading