FILMSKA POTERA U BEOGRADU: Bežali od policije pa se zakucali u banderu, a onda POTEGLI PIŠTOLJ NA POLICAJCA!

Autor:

Hronika

20.09.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su V. M. (38) i F. V. (32) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela.

Republika

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

 

Oni se sumnjiče za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, kao i za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policijski službenici su u Bulevaru vojvode Mišića pokušali da zaustave automobil marke "škoda oktavija" u kojem su se osumnjičeni nalazili, ali su se oni oglušili o naređenje.

Prilikom bekstva udarili su u službeno vozilo, ugrožavajući živote policijskih službenika, a potom i u banderu pored puta.

Osumnjičeni koji je sedeo na mestu suvozača tereti se da je zatim izvadio pištolj i uperio ga ka policajcima, nakon čega su pripadnici MUP ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila u cilju upozorenja i sprečavanja osumnjičenog da upotrebi oružje.

Brzom reakcijom policijskih službenika V. M. i F. V. su razoružani i uhapšeni.

Pretresom "škode oktavije" zaplenjena su dva pištolja, manja količina praškaste materije za koju se sumnja da su spid i amfetamin, kao i plastične vezice za vezivanje, rukavice i radio-stanica. Takođe, policija je na Dorćolu pronašla i „dačiju sandero“ koju su, kako se sumnja, V. M. i F. V. prethodno otuđili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading