PEVAČICA GRCA U SUZAMA ZBOG SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Maja Berović se oprostila od kantautorke, otkrila detalje privatnog druženja sa njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović oprostila se od Marine Tucaković nakon što je saznala za njenu smrt.

Republika

Foto: printscreen

Maja Berović se oprostila od Marine Tucaković

 

Nakon smrti kantautorke Marine Tucaković, mnoge estradne ličnosti oprostile su se od nje uz emotivne i potresne reči, jedna od njih je i Maja Berović

Podsetimo, poznato je javnosti da su Marina i Maja usko sarađivale, kada je reč o karijeri pevačice, ali su se i družile privatno, posećivale se i bodrile jedna drugu u teškim momentima. Marina je život skončala juče, nakon duge i teške bolesti koju je imala, zbog toga su mnogi njeni prijatelji okovani bolom.

Republika

Foto: Printscreen

Marina Tucaković preminula

 

Na Instagram profilu Maja je objavila set fotografija sa Marinom, koje javnost do sada nije videla, a potom se emotivnim i potresnim rečima oprostila zauvek od nje. 

- Maki moja premila, ti ljudska gromado.Sve što bih u ovom momentu imala reći malo je! Bila si pre svega veliki čovek, a zatim veliki umetnik, koga Balkan više viđeti neće. Hvala ti za predivne tekstove koje si napisala za mene, hvala ti za noći pune smeha, hvala ti za sve ikada! Neka ti je večna slava! Počivaj u miru i odmori se. U mom srcu ćeš ostati večno! Iskreno saučešće porodici - napisala je Maja Berović na Instagramu. 

 

 

Otkriveno kada će Marina Tucaković biti sahranjena!

Foto: Printscreen

 

 

Marina Tucaković izgubila je najvažniju borbu za život, nakon duge i teške bolesti. Ona je pre nekoliko dana smeštana u bolnicu, nakon što je saznala da je zaražena koronavirusom. Pored nje, njen suprug Futa se takođe zarazio, zbog čega je doneta odluka da će se sahrana kantautorke obaviti kada se Aleksandar izleči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading