KARLEUŠA IZBAČENA SA PRAJDA: Otkrivena skandalozna pozadina priče, JK OD LGBT ZAJEDNICE ZAHTEVALA NEŠTO NEDOPUSTIVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša je nekada bila kuma Prajda, ove godine je izabrana Nataša Bekvalac, a sada je otrkiveno šta se dešavalo iza kulisa!

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša izbačena sa Prajda!

Tradicionalni prajd marš zakazan je za subotu 18. septembra, s početkom od 16.30 časova. Šetnja kreće iz parka Manjež, a održaće se i koncerti naših poznatih.

Glavna zvezda, kako oni zovu - kuma Prajda, je Nataša Bekvalac, a pored nje nastupiće i Sara Jo, Sajsi MC, Bojana Vunturišević i drugi.

Sve je iznenadilo da se gej ikona Jelena Karleuša nije našla na listi izvođača, a onda je otkriveno sta se zapravo desilo.

Naime Karleuša je u toku vakcinacije nosila bedž Ljubav je zakon, koji su pripadnici LGBT populacije podelili na druptvene mreže, a kad je javnost krenula da je proziva zbog toga, zahtevala je od njih da sve to izbrišu i umešala svog menadžera nakon čijeg urgiranja su bili prinuđeni da urade šta je tražieno od njih.

Sad se oglasio jedan od predstavnika i otkrio na Instagram storiju o čemu se radi, a šta se dugo zataškavalo:

Hvala ti na svemu što si radila za LGBT,  ali naše vrednosti i principi se ne menjaju ni zbog koga- izjavio je vidno besan predstavnik Karleuši, pa nastavio:

Republika

Foto: instagram printscreen

- Ne možes da budeš kuma Prajda i da autuješ ljude I prozivas HIV + ljude

Ne možes da se zalazes za slobodu govora, a onda da nam tražis d brisemo sve komentare koji nisu afirmativni!- zaključio je predstavnik Lgbt populacije

Detaljnije pogledjte u prilozima: Republika

Foto: instagram printscreen

 
Republika

Foto: instagram printscreen

Foto:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading