IMA VISOKE AMBICIJE: Mihajlović stiže u Milano!

Autor:

Sport

17.09.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je četvrto kolo italijanske Serije A a jedan od zaniljivijih duela biće odigran u Milanu gde će snage na stadionu "Đuzepe Meaca" odmeriti aktuelni šampion Apenina Inter i Bolonja predvođena sa klupe Sinišom Mihajlovićem.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović optimističan pred nastavak Serije A

Mihajlović je kao trener gostujuće ekipe istakao da je svestan težine predstojeće utakmice, ali je isto tako i veoma optimističan.

- Biće to utakmica koja je izazovna, oni su jaki, ali u poslednjih nekoliko godina smo dokazali da možemo pobediti ako igramo kako znamo. Kažete da neće biti lako sa Interom, ali mislite na njih ili na nas? Koncentracija mora biti na visokom nivou čitav meč. Uostalom, možete raditi kao računovođa i nemati problema - izjavio je Mihajlović.

"Neroazuri" nakon tri odigrana kola zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Serije A, sa sedam osvojenih bodova, dok je ekipa Bolonje trenutno dva mesta ispod zbog lošije gol razlike, ali sa istim brojem bodova kao i domaćin sutrašnjeg duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading