BITI ILI NE BITI: Erisken spreman za pregled koji će odlučiti da li može na teren!

Autor:

Sport

08.09.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski vezista Kristijan Eriksen, zbog kojeg je ceo svet ustreptao kada se srušio na terenu prilikom prvog utakmice prvog kola prvenstva Evrope, sledećeg meseca će biti podvrgnut medicinskom pregledu kod danskih kardiologa, koji će odlučiti o nastavku njegove karijere u Seriji A.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hoće li Eriksen ponovo obući dres Intera

Eriksen je trenutno u Milanu gde dane provodi u društvu svoje porodice, čekajući odgovor na pitanje hoće li uspeti nastaviti svoju profesionalnu karijeru u Interu nakon srčanog zastoja. 

Podsetimo se, danski reprezentativac srušio se na početku utakmice prvog kola grupne faze protiv Finske na stadionu Parken u Kopenhagenu, a na terenu je reanimiran, pre nego što je prevezen u bolnicu.

Danski doktori potvrdili su da je Eriksen doživeo srčani zastoj, te da su mu morali ugraditi defibrilator, što znači da bi njegova karijera u Seriji A mogla biti gotova ako mu pomenuti uređaj ostane trajno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading