OVO MI JE ŽIVOTNA ŠANSA: Lukaku se emotivno oprostio od Intera

Autor:

Sport

15.08.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Intera Romelu Lukaku, napustio je Milano nakon dve godine napustio da bi se vratio se u redove prvaka Evrope - londonski Čelsi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Seli se u London. 

Lukaku se emotivnom porukom na Instagramu oprostio od navijača milanskog kluba, koji su mu ostali u srcu.

- Prva sezona se završila na najteži mogući način (porazom u finalu Lige Evrope u kojoj je dao autogol), ali dali ste mi snagu da nastavim. Zbog toga smo i postali šampioni. Davao sam maksimum tokom svakog treninga i utakmice kako bih vas učinio srećnim - otpočeo je Lukaku obraćanje navijačima koji su nedavno razvili transparent na stadionu u želji da ostane u klubu.

Zatim je prešao na razloge povratka u Čelsi.

- To mi je bila životna šansa i mislim da sam u fazi karijere u kojoj mi se pruža prilika koju su oduvek sanjao. Jedna stvar je sigurna. Biću Interista zauvek, zato što bez vas ne bih bio igrač kakav sam danas. Zahvaljujem vas se iz dna duše. Volim vas! Hvala vam na svemu zauvek. Napred Inter - zaključio je Lukaku.

 

 

Belgijanac je predstavljen na "Stamford Bridžu", dok će prvi trening u sezoni odraditi sa već početkom nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading