DUŠKO TOŠIĆ NAPUSTIO JELENU KARLEUŠU: Pokupio stvari, A EVO GDE JE OTIŠAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavljeno da je Karleuša prekinula ugovor sa Grandom, Duško Tošić se pokupio i otišao u Tursku!

Republika

Foto: instagram.com

Duško Tošić otišao u Tursku nakon Karleušine objave da prekida saradnju sa Grandom!

 

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića glavna je tema u svim domaćim medijima, a nakon što je objavljeno da je pevačica prekunula ugovor sa Grandom, mnoge je zanimalo da li ju je muž u tome podržao.

Naime, Jelena Karleuša naredne sezone neće biti među članovima žirija u „Zvezdama Granda”, a kako je sama navela, tu odluku je donela kako bi se posvetila predstojećem koncertu Music Week – u, ali i promociji novog albuma. Ipak, Jelenine fanove zanimala je još jedna stvar – gde je Duško Tošić u ovako važnim trenucima?

Sudeći po objavama na Instagramu, Jelena Karleuša i Duško Tošić na kratko su se razdvojili, budući da je fudbaler neposredno pred Jelenin koncert na Ušću otputovao u Istanbul. Razlog njegovog odlaska javnosti nije poznat, ali mnogi veruju da je reč o pripremama za početak fudbalske sezone. Šta je zapravo istina, vreme će pokazati, ali je evidentno da u njenim teškim trenucima, ne želi da provodi vreme sa njom.

Republika

Foto: instagram printscreen

Duško Tošić provodi vreme u Turskoj, ostavio Karleušu samu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Babajaga

03.09.2021 18:07

Ne razumem. Zena dala otkaz jer ce se posvetiti drugim projektima. Zasto su to za nju 'teska vremena'?

Odgovori 40 10
zakkk

04.09.2021 11:40

Ja sam mislila da je Dusko Tosic divan i porodican. Kakva god da je Jelena, a divna je.Sta je sve ona podnela i rodila mu decu, ako je istina da nije uz nju onda je on jako los covek.Jer ga ona hvalila.Da nije bilo nje za njega bi znali samo ljubitelji fudbala i niko vise...sramota

Odgovori 6 31