SOFIJA I LUKA PROSLAVILI SINU PRVI ROĐENDAN! Atraktivna manekenka otvorila dušu i otkrila koliko se promenila zbog malog Alekseja! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

17.09.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović nedavno su proslavili prvi rođendan sina Alekseja.

Republika

Foto: printscreen

Sofija Milošević i Luka Jović proslavili prvi rođendan sinu Alekseju na Fruškoj Gori

Bajkoviti rođendan održan je osmog septembra na Fruškoj Gori. Atraktivna manekenka tada se oglasila na Instagramu i istakla koliko joj je sin promenio život.

- Kada si stigao, mom životu si dao posebno značenje. Moja ljubav prema tebi ne može se opisati rečima, ti si moj celi svet, razlog da svaki dan budem nasmejana, da budem bolja osoba. Svakog dana sam zahvalna što te imam. Srećan ti prvi rođendan, sine - napisala je tada menekenka na Instagramu.

U intervjuu za Hello magazin, ona je otkrila kako je baš Fruška gora izabrana za mesto na kome će biti biti poslavljen rođendan mezimcu.

- Fruška gora je jedno od najmagičnijih mesta u Srbiji. Proslavu sam zamislila kao pravi dečiji rođendan, a ne žurku za odrasle. Dok sam birala dekoraciju, ideja je bila da se jednog dana, kada bude gledao ove fotografije, Aleksej oduševi - navela je Miloševićeva.

Pod utiskom atmosfere koja je u njihovom domu vladala danima pre i posle rođendana, Sofija je ponovila da je, dok gleda Alekseja kako spava, zahvalna bogu što ga ima.

- Porođaja se nisam plašila jer sam zbog svoje izuzetne fizičke spreme računala da će proći glatko. Tako je i bilo. Smeju mi se moji iz ateljea jer sam sa njima razgovarala o materijalima dok sam imala kontrakcije. Doduše, prethodno sam primila epidural - kazala je manekenka i navela da će narednih godina njen i Lukin zadatak biti da Aleksej bude dete koje oseća svu sreću ovog sveta, ali da ne bude razmažen.

Sin centar univerzuma

- Aleksej je centar mog univerzuma. Otkad ga imam, želim da mu budem dobar primer, bilo čime da se bavim. Ne sumnjam da me neki posmatraju kao ženu fudbalera, ali me to ne pogađa jer radim od 14. godine. U stvari, prve pare sam zaradila sa sedam godina. U vreme kada ovde nije bilo strane štambe ujak iz Italije je donosio stare brojeve magazina "Vogue". Kad ih mama prelista, ja izađem na ulicu pa ih prodam - istakla je Miloševićeva i dodala da svaki dan zahvaljuje bogu na životu koji vodi.

- Mada svaki dan zahvaljujem Bogu na životu koji vodim, mislim da ni Luki ni meni nije pao s neba. Iza mene je mnogo znoja, suza, strepnji, ružnih životnih situacija, deset godina provedenih daleko od porodice... No, sve to me je očeličilo, a 16 godina provedenih u modnoj industriji, tokom kojih sam radila sa velikim brendovima, donele su mi dragoceno iskustvo. Ovog leta radovala sam se kao dete jer se cela kolekcija toliko brzo rasprodala da sam na letovanju nosila haljine koje sam kupila a ne svoje modele - kazala je atraktivna manekenka. 

 

Ona je istakla i da ne misli da je potpuno odrasla, već da se samo uozbiljila.

- Često mi Luka kaže "Starija si od mene, ali si veće dete". Ako ćemo već o godinama, naglasićemo da sam starija šest, a ne sedam godina, što je broj do koga se dođe ako se gledaju podaci sa Vikipedije. Kada sam jednom poynaniku rekla koje sam godište, počeo je da me ubeđuje da sam godinu dana starija - podvukla je ona. 

Sofija se prisetila da je, kada je prvi put videla Luku, pomislila "kako je ovaj dečko lep".

- Koliko god volim lepotu samu po sebi, uverena sam da je u među ljudskim odnosima karakter presudan. Zato, kad se u prilama sa prijateljima stigne do ljubomore, nikad ne kažem nikad ne kažem "ne može da nađe tako lepu kao ja, već neće naći tako šarmantnu i pametnu" (smeh). Ljudi misle da se šalim kad ispričam da Luki šaljem fotografije lepih devojaka uz komentar "Vidi kako dobro izgledaju". Ja stvarno nemam problem da ženi koja je lepa to i kažem. Jedino ne znam da li mu je ukus prefinjeniji od mog ili je lukav, ali najčešće kaže "pa, i nije nešto naručito".

Potom je ponovo govorila o sinu.

- Uvek sam svoju bebu zamišljala s plavim očima i svetlom kosom, pa sam se u periodu iščekivanja pitala hoće li biti baš takva. Svi u mojoj porodici mnogo ličimo i imamo plave ili zelene oči, a Lukine su smeđe, pa je moj brat govorio da neće ličiti na nas jer tamnija boja preovlada. Kad sam, istog trenutka kada se Aleksej rodio, videla te plave oči, bila sam dodatno srećna.

Ljubav prema čitanju

Sofija je otkrila da je njena ljubav, što mnoge koji je ne znaju iznenadi - čitanje.

- Sada čitam samo uveče, kad Aleksej zaspi. Desilo mi se da sam jednu knjigu čitala mesec dana. Istina, u tom periodu smo se selili, ali to je za menen nepojmljivo. Moja mama je obožavala knjige, pa se ta ljubav prenela i na mene - rekla je Sofija i na kraju otkrila na koga je Aleksej više "povukao".

- Mislim da je pola-pola. Luka je u velikoj meri prihvatio moj ukus. Slatko mi je kad vidim kako bira baš ono što bih i ja. Slično se dešava i meni, jedino što ne mogu da ga pratim baš u svemu jer je kao Tom Sojer. Bar pet puta dnevno mora da oseti takmičarski duh, bilo da je reč o šutiranju na koš ili nekoj drugoj društvenoj igri. Super je što imamo sinove, pa kad još malo porastu, eto zabave - poručila je Sofija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading