MATIJA NEĆE BITI NOVINAR,VEĆ ASTRONAUT: Brutalno iskren INTERVJU Ognjena Amidžića! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

04.09.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić otvorio je dušu pred našim kamerama, pričao je o prošlim, ali i o novoj sezoni, ženi , sinu i mnogim drugim temama.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić iza sebe ima 13. sezona rada

Voditelj Ognjen Amidžić iza sebe ima 13 sezona, a prethodne dve sezone, kako i za sve druge koji se bave zabavom i estradom, bile su posebno teške za njega.

Naime,od početka panedije koronavirusa, bilo je mnogo manje događaja o kojima bi moglo da se priča, te da bi se uopšte napravila emisija zabavnog karaktera bilo je neophodno mnogo dovitljivosti i dobrog poznavanja materije:

- Snalaziš se, gledaš priča o kojima se priča i priča. Zovemo neke legende ili ljude koji su zanimljivi, pa možemo dapričamo o nekim stvarima mimo korone, da pravimo neke preseke. Najteže je da tebi na dan emisije, sve je dogovoreno uživo, tebi javi gost da ima temperaturu i šta ćeš da radiš?

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić otkrio je kako je to biti voditelj u doba koronavirusa

Za 14. sezonu Amidžić je najavio veliku promenu, a simbol toga je i njegova nova boja kose, koja je definitivno bila šok za sve. Ognjen će imati novi studio, novu pevačicu i novi bend, a biće i novog sadržaja iako obećava da će ostaviti sve ono što ljudi vole.

Nakon toga dotakao se i teme privatnog života, te je otkrio kako na njegov silni posao gleda supruga Danijela:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić otkrio je i nove promene u 14. sezoni

- Nalazim vremena za privatan život, Danijela je apsolutno upoznata sa svim što ja radim, ja kod kuće provodim vreme. Moj najveći ventil su video igrice, a za porodicu moraš nalaziti vremena kada nemaš.Danas je tako, svi rade dva posla, odeš ujutru vraćaš se uveče, da bi sutra mogao da funkcionišeš, tako da to su neminovnosti modernog doba.

Progovorio je o svom sinu, koji nema ni punih osam godina, a već planira da život provede u svemiru:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić progovorio je o odnosu sa ženom i sinom

- Matiju trenutno zanima telefon, jutjub i svemir. Zanimaju ga astronomija, crne rupe i sateliti, mesec, to ga zanima. Ja ću podržati svaku njegovu želj koliko god to budem mogao.

Šta nam je Amidžić još rekao, pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading