KIJA KOCKAR I MILAN MILOŠEVIĆ U SVAĐI: Rijaliti zvezda napala voditelja “Zadruge”, evo i zbog čega! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

16.09.2021

12:33

Kija Kockar zaboravila ko joj je pomogao u karijeri, pa okrenula leđa voditelju Milanu Miloševiću!

 

ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Kija Kockar i Milan Milošević prekinuli prijateljstvo

 

Voditelj Milan Milošeivć jedan je od najzapaženijih javnoh ličnosti, a kako je poznat po britkom jeziku, estradne umetnice ga se uglavnom plaše zbog informacija koje poseduje o njima.

Šarmantni voditelj nije neko ko prvocira i preti, Milan je oduvek važio za džentlmena i kavaljera, ali izgleda da mu neke pevačice rade o glavi. Naime, izvor blizak voditelju ispričao nam je o sukobu sa pevačicom i rijaliti učesnicom Kristinom Kijom Kockar. 

Podsetimo, Kija i Milan su bili izuzetno dobri tokom emitovanja Zadruge 1, u kom je Kockareva i pobedila. Uvek je držao “njenu stranu”, što mu se na kraju obilo o glavu. Kako saznajemo, Milan i Kija više nisu u dobrim odnosima kao pre.

TV Pink/printscreen

Kija Kockar se naljutila na Milana zbog  situacije sa Nadicom

Ono što znam jeste da se Milan vezao za Kiju i zbog njene priče, i zbog nje kao osobe kakva se predstavila u rijalitiju, ali je među njima došlo do zatišja. Nisu se konkretno posvađali, ali više ne razgovaraju kao pre - započinje izvor za Republika.rs i dodaje:

-Nije mi pričao detalje, niti generalno pričamo o tim stvarima, ali ono, ako se sećate, Milan i Kija gde god išli su zajedno, ona se naljutila na njega zbog neke situacije sa Nadicom u Zadruzi 4, ona je mislila da je njena majka kao vau i da niko ne sme ništa da joj kaže, mislim, žena mora da shvati da je to rijaliti, i sama je bila unutra, zna kako stoje stvari. Svakom po zasluzi, što se kaže… Eto, ona je njemu to zamerila - priča dobro obavešten izvor za Republika.rs.

printscreen/TVPink

Milan Milošević i Koja Kockar više nisu u dobrim odnosima

Pored Kije, još jedna pevačica se urotila protiv voditelja Milana, a to je Katarina Kaća Živković. Podsetimo, Milan je tokom Kaćinih početaka među jedinima bio koji joj je pružio ruku i pomogao joj dosta da se izgradi kao izvestan vokal. Međutim, tu su takođe zahladneli odnosi, naročito nakon turneje na kojoj su Katarina i Kija išle zajedno u Ameriku.

Printscreen

Katarina Živković se urotila protiv Milana Miloševića

Ni Kaća Živković mu se više ne javlja, a toliko joj je pomogao u karijeri. To su one poruke za praznike i važne datume, ali ovako, ni hvala da mu kaže. Ali znate kako, svako priča o sebi i za sebe, tako i one - zaključuje izvor za Republika.rs.

Komentari (8)

Loading
Nada

16.09.2021 13:59

A ko je on da se bilo ko njemu javlja? Da li je on kelner ili Predsednik Srbije?

Boban

17.09.2021 10:24

@Nada - Pomogao joj je puno. Tako se ne postupa sa prijateljima. Pitanje bi glasilo , ko je ona a ko je njena majka?

mila

16.09.2021 14:53

Kad tad svako pokaže svoje pravo lice,samo je bilo pitanje vremena kada če se to desiti.

Vera

18.09.2021 08:19

@mila - Eto i Milan je pokazao svoje pravo lice. Traži da mu se klanjaju kao faraonu Bogu sunca. Navika iz kelnerskih dana službovanja.