MISTERIJA O ROĐENJU LEPE LUKIĆ ĆE VAS ŠOKIRATI: Dva dana nije postojala, a ovaj detalj o njenom PRAVOM IMENU malo ko zna! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

12.09.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić je naša jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike, a sada je otkriven detalj o njenom rođenju koji će vas sigurno iznenaditi.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pravo ime Lepe Lukić

 

Mnoge poznate ličnosti, naročito pevači i pevačice su u svojoj karijeri doneli odluku da promene ime i da budu u svakoj emisiji, nastupu ili koncertu budu predstavljeni pod umetničkim imenom. 

Jedna od njih je i kraljica narodne muzike Lepa Lukić. Pevačica je nadaleko poznata po prelepoj boji glasa, a vanserijski hitovi su i danas nezaobilazni faktor svakog veselja. Međutim, malo ko zna pravo ime Lepe Lukić, a sigurno će vas iznenaditi. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić uživa i nazdravlja

 

Iako je svi znate kao Lepu Lukić, ona je na početku svoje karijere donela odluku da pravo ime zameni estradnim, kako bi bilo zvučnije za njenu publiku. Dosta se spekululisalo i da se na ovaj korak odluče zato što se stide imena, ali estradnjaci obično imaju opravdanje za to da je u pitanju samo šoubiznis. 

Inače, Lepa Lukić je rođena 14. januara 1940. godine, a malo ko zna da je podni list dobila dva dana kasnije, 16. januara, što se vrlo često uzima kao pogrešan datum rođena pevačice. Svi je znate kao Lepu Lukić, njene hitove svakodnevno čujete ili u prolazu, ili na nekoj radio stanici, a da li biste je prepoznali kada bi vam neko rekao da se ona zapravo zove Lepava Mušović?

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lepa Lukić u rijalitiju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading