HANKA PALDUM PROGOVORILA O HAPŠENJU SINA: Pevačica otkrila istinu, pa odbrusila žestoko! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanka Paldum se oglasila nakon što je odjeknula vest da joj je policija uhapsila sina zbog osumljičenosti da je maltretirao devojku od 26. godina u jednoj kući.

Republika

Foto: Yotube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Nakon hapšenja sina oglasila se Hanka Paldum

 

Nakon vesti o tome da je sin pevačice Hanke Paldum Mirzad Brkić uhapšen zbog navodnog maltretiranja devojke od 26. godina, oglasila se i ona. 

Naime, kako su preneli mediji, Mirzad je u jednoj kući, zlostavljao i maltretirao psihički i fizički devojku 1995. godište, a potom je i terao na intimne odnose. Sve to je prijavila vlasnica kuće u kojoj je devojka odsela, te je slučaj prijavila policiji. Pripadnici MUP-a odmah su priveli Mirzada na ispitivanje, kako bi utvrdili da li su navodi vlasnice kuće istiniti.

Republika

Foto: Promo foto

Hanka Paldum tvrdi da je sve laž

 

Tim povodom, Hanka se oglasila, tvrdeći da su sve to izmišljostine i laži. 

- Ma kakva je to vest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će a traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru - rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading