UHAPŠENA ŽENA OD SULTANA: Isplivala fotografija Tijane Em sa policajcima, ruke zarobljene u LISICAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Em je objavila fotografiju sa dva zgodna policajca, zbog koje su se društvene mreže usijale istog trenutka.

Republika

Foto: Republika/Dušan Milenković

Tijana Milentijević uhapšena

 

Poznata pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em iznenadila je sve svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom koja je izazvala lavinu komentara. 

Naime, Tijana je nedavno objavila novu pesmu, za koju je uložila veliku svotu novca, a uspeh numere meri milionskim pregledima na Jutjub platformi. Međutim, izgleda da je ona rešila da obožavaoce počasti novim spotom, u kom će po svemu sudeći biti uhapšena. 

Republika

Foto: Dušan Mielnković

Žena od sultana uhapšena

 

Naime, na Instagram profilu Tijana je objavila fotografiju na kojoj se vide dva atraktivna i zgodna momka u policijskoj uniformi, dok pevačica stoji između njih dvojice sa lancima na rukama. 

 

 

Svi su primetili koliko pevačica dobro izgleda u izazovnoj kombinaciji sa fotke, ali su mnogima pažnju privukli i momci u plavom odelu, koji su pozirali sa Tijanom. Inače, momci sa fotografije su obezbeđenje izjednog kluba u kom je Tijana nastupala. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tijana Em se skinula na plaži

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading