CECIN DEČKO U SRODSTVU SA POZNATIM VODITELJEM: Progovorio o svadbi folk dive! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj otkrio je da je u srodstvu sa Bogdanom Srejovićem, a potom je i prokomentarisao njihovu potencijalnu svadbu.

Republika

Foto: printscreen

Dečko Ceca Ražnatović u srodstvu sa poznatim voditeljem

 

Folk diva i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ljubavi sa mlađim muškarcem Bogdanom Srejovićem, a kao grom iz vedra neba šokirala je priznanjem da je napokon ispunjena. 

Od kada je priznala javno vezu sa Bogdanom, spekuliše se da li će Ceca ponovo stati na ludi kamen, nakon braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Iako ona ne voli da priča o tome, njen dugogodišnji prijatelj i voditelj Ognjen Amidžić otkrio je za medije da je u srodstvu sa njenim izabranikom, te je on i prokomentarisao njihovu svadbu

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić je u srodstvu sa Bogdanom Srejovićem

 

Ceca i ja smo pričali da dođe u emisiju sa ćerkom Anastasijom, ali se posle toga, iskreno, nismo više čuli… Sada ću preko svog rođaka Bogdana morati da urgiram da mi dođu u emisiju! Nas dvojica smo rođaci preko moje prababe iz Pljevalja. On mi je to ispričao, pa sam se raspitao i shvatio da je u pravu.

Voleo bih da se venčaju! Ako se Ceca bude udavala za Bogdana, ja ću sa svojim rođacima, logično, biti na mladoženjinoj strani - govori Ognjen za Svet.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ceca Ražnatović uživa u ljubavi sa Bogdanom Srejovićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading