UHAPŠEN SIN PEVAČICE HANKE PALDUM: Iživljavao se nad devojkom, terao je na INTIMNE ODNOSE? (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je privela sina pevačice Hanke Paldum, zbog prijave da je devojku 1995. godište prisiljavao na intimne odnose, a potom se psihički i fizički iživljavao nad njom.

Republika

Foto: Promo foto

Uhapšđen sin Halke Paldum

 

Kao bomba odjeknula je vest da je Mirzad Brkić, inače sin pevačice Hanke Paldum lišen slobode u Neumu, kako se navodi, zbog poverljivih policijskih izvora, prenosi Bljesak.info.

Kako mediji tvrde, Hankin sin je navodno lišen slobode zbog sumnje da je fizički, ali i psihički namltretirao devojku od 26. godina, kao i da je protiv njene volje, prisiljavao da imaju intimne odnose. 

Ženska osoba je prijavila da se u njenoj kući u Neumu, M. B. iz Sarajeva fizički i psihički iživljava nad njenom gošćom koja ima svega 26. godina, a potom i da je prisiljavao da imaju intimen odnose. Informacije o prijavi i hapšenju Mirzada Brkića potvrdio je i Ljudevit Marić, inače PR MUP-a HNŽ-a.

Republika

Foto: instagram.com/hankapaldum_official

Sin Hanke Paldum uhapšen

 

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gde stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva - rekao je Marić dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Informacija je kasnije obavljena u biltenu MUP-a HNŽ-a gde se navodi da je M.B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading