NAJTEŽE JOJ BILO DA PREDA PARE! Laća se oglasio posle BRUTALNIH prozivki: CECA JE VRATILA DUGOVE!

Autor:

Zabava

01.09.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Marine Tucaković Laća Radulović, otkrio da je Svetlana Ceca Ražnatović isplatila novac koji duguje njemu i njegovoj porodici

Republika

Foto: Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije, ST/D. Kadić

Ceca Ražnatović i Milan Radulović

 

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, tekstopisac koji stoji iza hitova "Rane" i "Savršen par", tužio je pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović zbog dugovanja koja je imala prema njegovoj porodici.

Naime, Laća je o Ražnatovićevoj pisao početkom godine na Tviteru, kada je izvređao pevačicu nazivajući je "nanogicom", a sada je otkrio da je Ceca isplatila dug.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

- Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vreme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno letovanja na Kipru - rekao je Laća za portal nova.rs i otkrio da bi joj pisao pesme za novi album, ali i naveo "da je njeno vreme prošlo".

 - Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri četiri Sava Centra i da se ne bruka. Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aca

02.09.2021 06:01

Ovaj bese imao problem sa barkoticima? On je kompozitor samo ako je drpio mami sa stola neki tekst. Ako mi neko u poslu donese 10 hiljada evra ja ga ne prozivam zbog duga od 500e. A nisam fan doticne pevaljke nit bi njenu pesmu narucio od muzike u kafani.

Odgovori 10 2
Djuro

02.09.2021 10:56

Pogledaj ga našta liči narkoman, zafalilo para da se uradi

bg

02.09.2021 12:48

U skoli smo ga zvali balvan.