JA SAM REPTIL MASONKA! Jovana Jeremić napravila HAOS priznanjem u JUTARNJEM PROGRAMU!

Autor: Republika .rs

Zabava

29.08.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić od ovog vikenda počela je sa novim angažmanom, ovog puta na televiziji Pink i već je napravila haos svojim izjavama.

Republika

Foto: youtube.com/pink

Jovana Jeremić

 

Naime, Jovana Jeremić je ovog jutra sa svojim gostima analizirala društveno-političke teme, a jedna je bila posebno zanimljiva.

Ona je svog gosta Tomislava Kresovića upitala da li misli da ona radi za neku tajnu službu, na šta je on potvrdno odgovorio:

-Mislim da radiš za jednu posebnu službu. Željko Mitrović je u službi svetske moći, a vi ste  reptil mason - rekao je Kresović Jovani, na štaje ona dala potvrdni odgovor:

-Ja sam reprilka, mason - reklaj e voditeljka kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Eto

29.08.2021 16:34

Slucaj za naucni rad!

Odgovori 48 4
milica

29.08.2021 18:43

Jovana ti si super, pravo osvezenje za tv Pink i gledaoce:)))

Odgovori 6 75
Bulat

29.08.2021 21:03

Mi penzioneri stalno gledamo TV Pink. Ali kakav je ovo reptil ušao u studio? Ova žene je luda. Postavi pitanje, gost kaže jednu reč a ona postavlja već drugo pitanje. Gde nadjoše ovu aždaju? Ovo se ne može gledati.

Odgovori 81 11
Maktub

29.08.2021 22:20

@Bulat - A sta to ima pametno na toj TV da bi je gledali penzioneri? Nije vam valjda vrana popila mozak pa gledate Zadrugu? Sto se tice doticne nikad je nisam gledala pa ne znam kakva je kao voditelj, ali je ruzna, a izgeleda i luda.

Odgovori 79 7