NE SME DA POKAŽE SVOJA OSEĆANJA: Jako dobra drugarice Sonje Vuksanović ZALJUBLJENA u Lukasa?!

Autor:

Zabava

21.08.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako domaći mediji prenose jako dobra prijateljica Sonje Vuksanović zaljubljena je u njenog bivšeg supruga Acu Lukasa.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vukasnović

 

Kako domaći mediji prenose, jako dobra prijateljica Sonje Vuksanović već nekoliko meseci zaljubljena je u njenog bivšeg supruga Acu Lukasa.

Naime, ona to ni živu glavu ne sme da prizna Sonji, ali isto tako ne može da potisne ni svoja osećanja.

- Ta Sonjina prijateljica, jako bliska, sasvim slučajno našla se u Acinom društvu i nekoliko navrata ovog leta i tako je sve počelo - započinje izvor i dodaje:

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas

- Među njima nije bilo ničeg konkretno, ali je ona svima kojima se poverila rekla da između nje i Ace postoji jaka hemija, te da je pitanje trenutka kada će se nešto desiti. Ne krije da joj Lukas prija, da se sva uzbudi kad je on u njenoj blizini i jedino je koči Sonja koja joj je draga. Ona ne zna da li i Lukas gaji simpatije prema njoj, ali je rekla da je osetila bliskost i neku seksi energiju, pa je priznala da će pokušati da ga smuva čim joj se ukaže prilika. Čak tvrdi da je ubeđena da će moći da ga osvoji, a kad je pitaju šta će sa Sonjom, kaže da će o tome misliti kada bude s njom morala da se suoči - završava izvor za Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading